Як “пригостити” агресора: поради для мирних жителів тимчасово окупованих територ
Звертаю увагу, малята, що "се не казка, а билиця, або бувальщина, сказать". Особливо актуальна для жителів тимчасово окупованих територій.
Новости политики - 4 березня 2022, 20:49
В даній статті з'ясовується, чи можуть адвокати створювати всеукраїнські об'єднання
Новости науки - 4 березня 2022, 17:30
В даній статті з'ясовується, якими документами підтверджуються повноваження адвоката як представника в адміністративному процесі.
Новости науки - 4 березня 2022, 17:20
Санкции, которые не помогают сейчас
Альянс создавался чтобы противостоять СССР, Союз распался. Нам говорят, что теперь НАТО должен противостоять России, но воевать с ней члены НАТО категорически не хотят.
События в Украине - 4 березня 2022, 15:18
В даній статті з'ясовується, чи є адвокатура незалежною від органів місцевого самоврядування.
Новости науки - 4 березня 2022, 09:59
Російський агресор гонить власні війська через радіаційну зону
Агресор, що напав на Україну, як відомо, не відрізняється ані інтелектом, ані турботою про власних військовослужбовців. Яскравий приклад цього – ситуація з проходженням російських військ через Чорнобильську радіаційну зону, у результаті чого зазнають значного зовнішнього та внутрішнього радіоактивного опромінення.
События в Украине - 3 березня 2022, 14:07
Програш Росії – це лише питання часу
Перехід до блокування інформації, а потім і до відвертих репресій свідчить про те, що російська пропагандистська машина уже не може виконувати свою головну функцію – підміняти собою реальність для мільйонів росіян. Тож доводиться діяти суто репресивно, але будь-який режим, що базується лише на репресіях, ніколи не може бути стійким. Тому програш Росії – це лише питання часу
События в Украине - 3 березня 2022, 13:50
В даній статті з'ясовується чи дозволено адвокатам створювати міжнародні об'єднання.
Новости науки - 2 березня 2022, 16:58
В даній статті з'ясовується документи, завдяки яким підтверджуються права, що гарантовані адвокату, та обов'язки, які покладені на нього.
Новости науки - 2 березня 2022, 16:26
Кто истинные друзья Украины?
Делаем вывод, что каждая страна тщательно взвешивает риски для собственной экономики и стремится если и не извлечь выгоду из происходящего, то уж точно минимизировать свои потери.
События в Украине - 2 березня 2022, 15:52