Лялька-мотанка «Галушка» - справжній символ та оберіг

28 лютого 2024, 22:35
Власник сторінки
0
10
Лялька-мотанка «Галушка» - справжній символ та оберіг

У київському ресторані «Галушка» встановили рекорд: найбільша лялька-мотанка у вишитому вбранні

Днями у київському ресторані «Галушка» встановили рекорд — найбільша лялька-мотанка у вишитому вбранні, який зафіксувала представниця Національного Реєстру Рекордів України  Лана Вєтрова. Ця мотанка є справжнім символом та оберегом ресторану, її висота з віночком 2,37 м.  Кожен елемент декору в ресторані є відображення української айдентики. Це і рушники з українськими орнаментами, і настінні килимки, і кераміка ручної роботи.

Лялька мотанка з'явилася близько 5 тис. років тому як магічний символ добра та добробуту. З давніх-давен в українців Лялька-мотанка є оберегом сім'ї та дому. Створення ляльки мотанки це тривалий і духовний процес, в якому автор закладає енергію на добро та захист.

«Автор нашої ляльки-мотанки «Галушка» створив особливий оберіг, який захищає Київ. Це лялька наречена, бо її вінок означає звʼязок з небесними силами, а коса — життєву дорогу без перешкод. Наша мотанка несе енергію добра та злагоди, і якщо торкнутись до коси ляльки, то в цей день обовʼязково на вас чекає удача!» — розповідає власник ресторану «Галушка» Андрій Ушаков.

Після встановлення рекорду на гостей закладу чекала ексклюзивна вишукана гастровечеря з відомим співаком та виноробом Олегом Скрипкою, який представив свої авторські вина «Країна мрій» та бренд-шефом ресторану «Галушка» Андрієм Дромовим

«Ми й надалі будемо проводити такі дегустаційні вечері та знайомити вас з нашими бестселерами та новинками. Повірте, нам є чим здивувати. То ж чекаємо на вас» — запрошує до ресторану бренд-шеф та співзасновник Андрій Дромов.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.