ЧЕРГОВА ПОМИЛКА ПОРОШЕНКА
Рабінович і Мураєв – нафталінові фігури, з якими мало хто хоче мати справу в сучасному політичному істеблішменті. Порошенкові ж вони знадобилися лише тому, щоби відщипнути дещицю від Опоблоку і “замочити” найбільш одіозних супротивників режиму. Натомість у стратегічному вимірі він втрачає набагато більше, підсилюючи антиукраїнські сили.
События в Украине - 18 листопада 2017, 15:19
У так званих "ЛНР" і "ДНР" триває нарощування темпів виробництва алкогольної продукції і часто - це підробки низької якості під відомі українські бренди.
События в Украине - 18 листопада 2017, 12:09
Краматорськ через проблему з різницею тарифів має 20 млн грн заборгованості. Міський водоканал подає воду за графіком. Впевнений, після взаємних заліків ми забезпечимо Краматорськ водопостачанням.
События в Украине - 17 листопада 2017, 20:00
Вимагаю перевірити викладені факти і за результатами перевірки порушити кримінальне провадження проти посадових осіб військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське та села Жолобок Попаснянського району Луганської області, ТОВ «ОЛВІСТ-ЛТД» та ТОВ «Лугбудтехнагляд» згідно чинного українського законодавства.
События в Украине - 17 листопада 2017, 15:21
Директор Украинского Института Анализа и Менеджмента Политики
Перенос праздников: нардепы открыли клондайк для спекуляций
Нардепов больше волнует политтехнологическая цель, нежели мнение избирателей
События в Украине - 17 листопада 2017, 15:10
Олигархи на содержании пенсионеров - новая «реформа» власти
ВРУ во втором чтении приняла новую редакцию Закона Украины «О жилищно-коммунальных услугах», который заставит бедных платить пеню за долги по коммуналке и приведет к переделу на рынке ЖКХ.
События в Украине - 17 листопада 2017, 13:37
Порошенко приготував новорічний подарунок своїй Адміністрації
Борислав Береза розповів, які новорічні премії планують отримати чиновники з Адміністрації президента. Красиво жити – не заборониш.
События в Украине - 17 листопада 2017, 11:04
Голосуй за права детей !!!
СТАРТУВАЛО ГОЛОСУВАННЯ ПРЕМІЇ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ: ДОВГООЧІКУВАНЕ ПРОДОВЖЕННЯ! Шановні учасники, ви пройшли перший етап відбору! Зараз все у ваших руках! Розповсюджуйте інформацію серед своїх знайомих, друзів та родичів! Роби репости - заробляй голоси просто! ПОСИЛАННЯ ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ ТУТ👇🏻 http://oblrada.dp.gov.ua/vote/
События в Украине - 17 листопада 2017, 10:08
Координатор правозахисної платформи «Успішна варта»
Освітня реформа: де знайти крайніх?
Активізований процес децентралізації запустив ряд,так званих, реформ, і однією з найобговорюваніших та спірних стала освітня. Вона викликала багато протестів і серед звичайних людей, і серед освітян.
События в Украине - 17 листопада 2017, 09:28
доктор исторических наук, замдиректора по научной работе Института истории Украины НАНУ
Инициативы вокруг религиозных праздников являются популистскими
Внесение изменений Верховной Радой в Трудовой кодекс относительно праздников особо ничего не несет и вызывает лишь одни вопросы.
События в Украине - 16 листопада 2017, 17:46