Сумні новини
Новости политики - 4 квітня 2022, 11:00
політичний експерт
Поражение Кремля на рынке морской логистики просматривается в коллапсе Азово-Крымского судоходного района.
Новости мира - 3 квітня 2022, 19:39
ЗСУ на Донбасі влаштували гарячий прийом  вагнерівцям
Також звертаю увагу на те, що, за оперативною інформацією, внаслідок вогневого удару по районах накопичення живої сили противника знищено декілька одиниць техніки приватної військової компанії "Вагнер". Ідеться, зокрема, про завдання удару поблизу колишньої будівлі "Укртелекому". Ця інформація підтверджує присутність учасників приватної військової компанії "Вагнер" у бойових діях на сході України.
События в Украине - 3 квітня 2022, 17:50
Путин не виноват
Статья адресуется небольшой части сограждан, которым доступны простые истины
Новости политики - 2 квітня 2022, 06:13
експерт, політолог
У цьому місяці обов'язково закінчиться гаряча фаза війни Росії проти нашої країни. Це вже не припущення, а констатація очевидного факту.
Новости политики - 1 квітня 2022, 16:20
Мины в Черном море - шаг до экологической катастрофы
Представить какой ущерб экологии нанесет подрыв нефтяного танкера просто невозможно. Бедствие может быть сравнимо с трагедией в Мексиканском заливе, которая быстро переросла в техногенную катастрофу.
Новости политики - 1 квітня 2022, 15:26
Як зберегти душевне здоров я під час війни
Війна – це безумство. Прості засоби збереження стабільного душевного стану під час сильного стресу дає лікар Світлана Казарова
События в Украине - 1 квітня 2022, 08:23
Луганська  Чорнобаївка : ЗСУ розбили летовище, з якого росіяни бомбардували мирн
За наявною інформацією, яка наразі перевіряється, в наслідок ракетного удару по летовищу Луганського аеродрому знищено та пошкоджено два гелікоптери збройних сил рф і близько десяти одиниць важкої бронетехніки окупантів. І є значні втрати серед особового і складу окупаційних військ. Поблизу м. Попасна Збройні сили України накрили вогнем величезне скупчення ворожої техніки і окупантів. Окупанти змушені були визнати факт ракетного удару з боку ЗСУ.
События в Украине - 31 березня 2022, 21:02
США продолжают поставки вооружения в Украину
Зеленский запросил у США ежедневные поставки 500 Джавелинов и 500 Стингеров. Чтобы удовлетворить спрос и пополнить запасы Пентагон планирует увеличить производство этих ракет.
События в Украине - 31 березня 2022, 16:24
експерт, політолог
Справжні гарантії безпеки є. Як їх закріпити
Публічні мирні переговори з РФ - лише похідна від двох головних процесів. Перший - вдалі дії наших військ на полях війни. Другий - підготовка реальних безпекових угод у закритому режимі.
Новости политики - 31 березня 2022, 15:45