«Нищівна поразка російської армії під Бахмутом»

09 травня 2023, 14:20
Власник сторінки
0
25

.

Росіяни не стомлюються створювати нашвидкуруч зліплені відеоролики, в яких вони розповідають про відступ українських військ з Бахмуту, та зайняття частини міста окупантами.

Російські пропагандистські Telegram-канали оприлюднили вкид про те, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нібито доповів президенту Володимиру Зеленському про «тактичне оточення українських військових у Бахмуті».

Пропагандист рф Борис Рожин поширив відео,
де нібито росіяни увійшли до Бахмута і контролюють низку вулиць на півдні міста.
Втім, насправді на відео селище Дослідне поблизу Бахмута, а не саме місто.

«Таке вкидання спрямоване на те, щоб підірвати довіру українців до командування та розігнати паніку», — йдеться у повідомленні.

Якщо вірити у заяви країни-агресора, то місто вони захоплювали вже разів 10 мінімум.

Але насправді це не так, ніякого захоплення Бахмуту немає, Збройні Сили України мужньо стоять у місті, боронячи його, та навіть проводять контрнаступальні операції на окремих рубежах.

Росіяни, які планували захопити Київ та всю Україну за «3 дні», сьогодні, на 15-му місяці війни, бються в агонії, адже не можуть захопити невеличке містечко на Донеччині.

Вони кидають на атаку українського міста-фортеці найкращі свої бойові підрозділи, десятками тисяч там помирають найманці з ПВК «Вагнер», але у них нічого не виходить.

І все це тому, що українці, не побоюсь цього слова, зроблені зі сталі.

Ми воюємо за незалежність та свободу, мир і спокій, правду і віру у світле майбутнє нашої Батьківщини.

Наші Збройні Сили мужньо тримають лінію оборону, тому що за нами правда!

Не потрібно розганяти паніку, питання оборони міста-фортеці Бахмут є першочерговим і знаходиться на постійному контролі у  вищого військово-політичного керівництва держави.

Віримо в кожного українця, віримо в ЗСУ, віримо Перемогу!

Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.