50 ворожих агентів у Верховній Раді

26 серпня 2023, 09:56
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
63
50 ворожих агентів у Верховній Раді

Так побудовано нашу політичну систему, яку змінювати ніхто не збирається

З великим подивом прочитав думку одного ЗМІ про те, що у нашому Парламенті перебуває близько 50 ворожих агентів впливу. Які потрапили туди у різні часи у різний спосіб.

Та й методи боротьби з цим явищем. Вивчення родоводу до 7-го коліна. Аналіз минулих висловлювань. Та й про головну причину не забули. Грошову. Ворог їх фінансує. Куплені усі ці депутати.

Мені це нагадало поширену думку кінця 80-х-початку 90-х. Що у магазинах нічого немає, бо все скупили підлі комерсанти. А про тих, хто їм усе це продавав з-під поли в державних установах торгівлі, не згадувалося.

Так і у нашому випадку. Ці 50 агентів у всьому винні. А про тих хто створив умови для такої зради, які держава схоже виправляти зовсім не збирається, мовчим.

А це якраз і є одна із складових політичної корупції. Тож і замовчується. І умови для цього створюють не окремі зрадники, а політична система у державі. Як ворог посадив до нашого Парламенту 50 своїх агентів? Заплатив. Від 3 до 10 млн доларів за кожного. Кому заплатив? Керівництву політичні партії. Тут лише питання виникає: а як вони потрапляють навіть до лав президентської партії? Кому платять? Я не вірю, що нашому Президентові. А кому?

На ці незручні питання не хочеться відповідати. Тому простіше ловити відьом. З'ясовувати, хто з ким спав і що комусь сказав 20 років тому. А головне, як і 35 років тому, хтось з-під поли продав, і знову про це ніхто не скаже.

Багато громадян до кінця не уявляють, що депутат – це той самий актор. Яку роль йому в уста вкладуть, ту зіграє. Якщо хоче грошей на цьому процесі заробити. Так побудовано нашу політичну систему, яку змінювати ніхто не збирається. І важко звинувачувати у побутовій жорстокості артиста, який зіграв Отелло. Та й режисер теж лише виконавець.

Тому нам із Заходу постійно натякають на необхідність більш активно боротися з корупцією, яка починається з політичної корупції і далі поширюється на всі складові держави.

А що треба зробити, ми з вами вже обговорювали. Хоча це лише деякі заходи, і ніхто не заперечує інші можливі варіанти. Але активніше діяти у цьому напрямі просто необхідно. Інакше підростаюче покоління нам тяганини не пробачить. Адже це і для них може стати втраченими роками. А ми цих років вже багато втратили.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.