Важлива думка кожного

17 березня 2023, 20:50
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
33
Важлива думка кожного

Що робити, коли і як

За дуже багато років громадської та політичної діяльності я тільки зміцнив власну думку, наскільки важлива для суспільства особиста думка кожного громадянина. Не дивлячись на те, наскільки вони можуть відрізнятися одна від іншої. Різні погляди на життя. Різна освіта. Різні характери. Але єдина країна. Єдиний напрямок життя.

Дуже багато розмов, що все навколо смердить негативом. Це наше радянське минуле смердить. Та ми зараз з ним намагаємось проститися.

Дуже мало думок не тільки про те, як багато поганого в нашому житті. Не вистачає думок, а що робити. Конкретно. Та не тих думок, кого потрібно посадити. А тих, що робити. Як робити. Коли. Я не згоден з тезисом, що кожна кухарка може керувати державою. Але думка кожної кухарки важлива для суспільства. Вона формує нашу національну суспільну стратегію.

Тому закликаю усіх ГРОМАДЯН більше виказувати свої думки. Ми повинні побудувати нову Державу. А зробити це можливо тільки РАЗОМ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.