Правила для майбутніх еліт

13 січня 2022, 20:54
Власник сторінки
Предприниматель
0
38

чому виборці повинні вам повірити

                                               Правила для майбутніх еліт

                                  або чому виборці повинні вам повірити

 

Ти – людина, яка прагне до влади , ти – людина, яка обіцяє  змінити наше суспільство , ти – людина, яка сподівається на підтримку виборців.

Я- простий виборець , який має знати, чому ти прагнеш до влади , я - простий  виборець,  який мріє щоб до влади прийшли люди здатні змінити наше суспільство на краще , я – простий виборець, який повірить лише тому політику і підтримаю лише того, хто виконає прості правила.

Правило № 1.

 Будь чесним

Відкрий усю інформацію про себе, навіть якщо у тебе були або є скелети у шафі. Правдиво оприлюдни  свій життєвий шлях від початку і до сьогодення. Публічно продемонструй свої статки і статки свого оточення . Запропонуй  мені спосіб, який допоможе мені переконатись у правдивості кожного твого слова і кожного твого вчинка .

 

Правило  № 2.

Будь безкорисливим

Переконай мене ,що ти не шукаєш вигоди для себе прямуючи до влади . Якщо у тебе вистачить сміливості, продемоструй  джерела фінансування  свого шляху  до влади  \ це власні кошти чи гроші спонсорів , чи щось інше\ . Покажи мені що ти прагнеш не грошей для себе, а реального покращення життя для мене як частини твоїх співгромадян.

 

Правило № 3.

Будь професіоналом

Покажи просто і зрозуміло свою мету.  Продемонструй мені  свою програму дій , реальні терміни її виконання. Покажи свої професійні досягнення щоб я мав змогу тебе  оцінити.

 

Правило № 4

Будь рішучим

Переконай мене , що ти не відмовишся від обраного шляху. Продемонструй свою непохитність і наполегливість. Запевни мене у своїй безкомпромісності у боротьбі з руйнівними явищами у нашому суспільстві.

 

Правило № 5

Будь унікальним

Продемонструй чим ти відрізняєшся від інших політиків  і яку відповідальність ти готовий нести. Поясни як ти плануєш отримувати зворотній зв'язок зі мною - твоїм виборцем  . Доведи свою готовність до новацій та вміння знаходити і об’єднувати людей – носіїв прогресивних ідей.

І наостанок :

   Чому саме тобі я маю повірити ?

   Чому саме тобі мають повірити інші виборці ?

    Чому саме тобі має повірити країна ?

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: правила,виборці,еліта,#вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.