Виборці бачать усе

04 березня 2020, 09:51
Власник сторінки
Народный Депутат
0
15

Безпрецедентний випадок у новітній історії нашої держави

Виборці бачать усе

Справді безпрецедентний випадок у новітній історії нашої держави залишився практично непоміченим вітчизняними засобами масової інформації. Це й не дивно, адже наші ЗМІ вже давно взяли за правило говорити про нашу команду або погане, або нічого. Для мене це означає, що ми обрали правильну стратегію і тактику здійснення позитивних перетворень, яких уже давно потребувала наша країна. А цифри, наведені соціологами на основі проведених ними соціологічних досліджень, свідчать, що люди все розуміють і підтримують.

Погодьтеся, якщо через рік після обрання на посаду Президента України соціологічні опитування переконливо свідчать зростання  кількості тих, хто ладен проголосувати у першому турі за чинного Президента, значить, люди переконалися у правильності зробленого ними рік тому вибору! Таке відбувається у нашій історії вперше.

Зазвичай рейтинг чинної влади, особливо – рейтинг першої особи, тобто Президента, вже за місяць після обрання його на посаду починає стрімко знижуватись. Це цілком зрозуміло, оскільки люди часто очікують негайних змін на краще на кшталт : «Сьогодні я за нього проголосував, значить, завтра для мене настане щастя!» А коли омріяний добробут не настає ані сьогодні, ані завтра, ані через місяць, настає час розчарування. Так було майже 30 років у незалежній Україні. Чи то політики так переконливо дурили людей, чи то люди самі себе переконували , що тим політикам треба  і варто вірити, чи визначну роль відігравала традиційна для нас віра в «доброго царя», який прийде і все зробить , мені сказати складно. Можливо, на це питання дадуть відповідь психологи, що добре знаються на психології мас.

Для мене важливіше те, що вперше за роки нашої незалежності фактично через рік після обрання на посаду кількість тих, хто свідомо проголосував би у першому турі за чинного главу держави Володимира Зеленського, зросла на понад 14%. Думаю, це переконливо свідчить про те, що люди в Україні бачать, що робить Президент і наша команда, і підтримують нас у цьому. А критики ми не боїмось, навпаки, конструктивна критика тільки стимулює нас працювати ефективніше на користь і кожного громадянина, і всієї нашої держави!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.