Поїздка Зеленського в АТО

29 травня 2019, 12:09
Власник сторінки
0
82

Перша поїздка новообраного президента Зеленського за межі столиці - поїздка на фронт. І це дуже добрий знак.

Як би не казали прихильники Порошенка (або скоріш за все просто НЕприхильники Зеленського), мовляв, не туди поїхав, потрібно було їхати в Авдіівку, або ще у якісь гарячі точки.. Але я впевнений, що Зеленський поїхав туди, куди йому дозволено було їхати, виходячи з ситуації на лінії розмежування і елементарної техніки безпеки. Президент не вдягнув на себе форму, не обвішався зброєю із голови до ніг, як це робили представники попередньої влади. 


Так, для картинки на телебаченні було б добре аби президент поїхав у найнебезпечнішу ділянку фронта, ще й потрапив у щільний вогонь противника, а ще краще отримав там поранення.. Але ж це не кіно, це реальне життя. А деякі громадяни України продовжують чекати на шоу, до якого українців довгими роками привчала попередня влада...


Я, як ветеран цієї війни, разом з побратимами, уважно стежу за діями новообраного президента. І поки що вважаю його кроки вірними і послідовними. По факту самої поїздки : він відвідав зону АТО, поспілкувався з реальними бійцями на передовій, а висновки цього робочого візиту ми побачимо і почуємо, сподіваюсь, вже найближчим часом. 


https://www.facebook.com/kostanchuk/videos/2318321085083054/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Владимир Зеленский,АТО,АТО на востоке Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.