Виклик наступному Президенту

19 квітня 2019, 16:27
Власник сторінки
0
81

Очікування українців від наступного Президента - неабиякі високі.

Я майже впевнений, що цієї неділі більшість наших співгромадян проголосують за Зеленського. Неможливо всього за кілька днів подолати такий серйозний розрив у відсотках між ним і Порошенко. Тим паче що все, що робить зараз діючий президент більше схоже на агонію. Він руйнує і так недолугу державну систему, яка протягом останніх років завдяки старанням попередників і діючої влади, була повністю підпорядкована інтересам кланів і олігархів. 

А Порошенко ніби став сам собі опозиціонером - критикує фактично свої ж дії, і дії свого ж уряду, дебатує сам з собою. Поводить себе як людина, що загнана в кут, а тому вдається до абияких дій, щоб залишитися при владі. 

В цій ситуації на наступному президенті і його команді лежить дуже висока відповідальність! І поки не зовсім зрозуміло, як Зеленський буде впроваджувати в життя задекларовані його політичною силою речі. Адже єдине, що має зробити наступний президент - це повністю поламати кланово-олігархічну державну систему! Не підлаштувати всі існуючі потоки під інших людей, не взяти під контроль діючу систему - НІ! Тільки зруйнувати існуючу, і побудувати нову державну систему. 

Зміна системи - це виклик, який прийняв Зеленський, і це саме те, чого очікують 70% українців, які підуть за нього голосувати. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Владимир Зеленский,президентські вибори,Дебаты Зеленского и Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.