Звернення до нардепа БПП Олега Барни

10 квітня 2019, 18:04
Власник сторінки
0
104

Вже неодноразово повторюю - якщо вдягаєте військову форму в цивільному житті, поводьтеся чемно, і не дискредитуйте своєю поведінкою всіх, хто пройшов АТО!

Напередодні в кулуарах телеканалу ЗІК стався інциндент за участю представника команди БПП Олега Барни і команди Зеленського - Святослава Юраша. Не можу не прокоментувати, бо по-перше, я людина військова, по-друге, я пройшов Іловайськ. 



І тому. Нас дійсно кинули в Іловайську. І пан Муженко, і «говнокомандувач» Порошенко мали прийняти рішення, яке увійшло б в історію. І так, вони його прийняли, вони зробили свій вибір! Порошенко хизувався військовою технікою на параді в центрі Києва, такою необхідною на той момент нам в Іловайську! А Муженко приймав нагороди і погони замість того, аби приймати рішення і віддавати накази на передовій!

Вибір є у кожного. І діюча влада його зробила. А тепер вибір за нами, українцями - зробити висновки і думати перед тим, як обирати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Владимир Зеленский,АТО,Олег Барна,Дебаты Зеленского и Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.