Дно Президента, та пропозиція Зеленському

01 березня 2019, 13:52
Власник сторінки
0
189

Діючий Президент настільки не бачить меж дозволеного, що вже навіть напередодні виборів дозволяє собі зневажати свій електорат - простих українців!

І це (судячи з новин) один із основних кандидатів! Зняти шапку з дівчини через незручне питання - це що? В якій розвиненій країні світу, з цінностями, які проголошує в своїй програмі Петро Олексійович (!), ви таке бачили?


Влада, що прийшла на крові патріотів, вже 5 років грабує свою країну! Нам розказують казки про те, що не було можливості закупити військову техніку, танки, в країні немає грошей аби побудувати нові дороги, дитячі садки... Ви серйозно, Петро Олексійович? А як же ваші статки, статки ваших поплічників? За ці ж 5 років ще більшого зубожіння країни, в рази збагатилися ті, хто були при владі! І це в країні, де йде війна, де кожного дня гинуть люди через те, що «немає грошей» на військову сферу! Це абсурд і жах!


Цього вже не можна терпіти і пробачати! Я вам обіцяю, що ми повиносимо всіх представників діючої злочинної влади, і посадимо всіх корупціонерів! Як тільки до влади прийдуть нормальні люди, патріоти. Це обов`язково відбудеться. Бо я вірю в Україну і українців. 


Тому хочу звернутися до Володимира Зеленського і його команди.

Ви шукаєте людей на майбутні посади. Я пропоную свою кандидатуру на пост Генерального прокурора України. Я маю чітке бачення, як позбутися всієї мерзоти, яка грабувала країну впродовж багатьох років. І я не просто знаю, як це зробити, я зроблю! Всі ці ненажерливі клопи будуть покарані, засуджені до ув’язнення з повною конфіскацією майна, джерела якого не зможуть пояснити! Саме так, як це робиться в нормальних європейських країнах. Саме за такий мій план дій мою кандидатуру не пропустила ЦВК. Але ми все одно це зробимо! Якщо буде потрібно - візьмемо зброю в руки, як зробили це в 2014 році, і знищимо внутрішнього ворога.


Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Владимир Зеленский,вибори,президентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.