Несправжні патріоти

10 квітня 2019, 15:29
Власник сторінки
журналист
0
44

черговій програш патріотів

І ось що ми маємо після 1-го туру чергових виборів. Сучасний український націал-патріотизм  став бридким та жалюгідним явищем. На сьогодні патріотом України може стати будь-хто з будь-якої країни.
        Справжні націоналісти вже давно продали гасло "патріот" лібералам. Якщо якийсь афроамериканець сьогодні натягне на себе вишиванку чи футболку з тризубом, а на додачу ще й заспівав гімн України - то все, він українець навіть більше ніж будь-хто з Вас. А якщо не дай Бог ти з цим не згоден, то шизануті вишиватники одразу обіллють тебе брудом, обізвуть нацистом і расистом, а можуть ще й в агенти Кремля записати.
В Україні поняття патріот і націоналіст зараз не мають нічого спільного. Патріотом сьогодні називають себе ті, хто підтримує нинішній режим, євроінтеграцію або гей-паради. Вони ніколи не підуть на фронт, бо для них весь патріотизм це вже вищезгадані вишиванки і футболки з тризубами.
         В той же час націоналісти, які з 2014 року, поклали своє життя заради України, націоналісти, які готові в будь-який момент загинути за Україну, для цих диванних патріотів стають кремлівськими агентами, нацистами та фашистами. Їх переслідують, судять, ув’язнюють, а вишиватники цьому щиро радіють. Все це можна підсумувати так: хтось готовий за Україну віддати життя, а хтось кілька сотень за вишиванку. Ось і вся різниця між цими людьми.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.