Мета Росії - розхитати обстановку в Україні

06 березня 2019, 12:40
Власник сторінки
0
66
Мета Росії - розхитати обстановку в Україні

РФ активно використовує проросійські боти в інформаційній агресії проти України.

       За активізацією протестних настроїв в Україні можуть стояти сили, які фінансуються Росією. Ще Сталін проплачував і Путін проплачує, наприклад, якісь праворадикальні організації, опозиційні партії. Як меценатство. Для того, щоб посилити в середині країни, яка йому цікава, внутрішню напруженість, соціально-політичну напруженість.
          Націоналісти і радикали України можуть не підозрювати про те, що Росія використовує їх для дестабілізації ситуації в країні. РФ активно використовує для дестабілізації ситуації всередині України і розхитування відносин з країнами-сусідами українські націонал-патріотичні сили. Якщо російські спецслужби прагнуть використовувати представників правоохоронних органів, високопосадовців як своїх агентів не тільки для отримання інформації, але і для впливу на процеси, які відбуваються в Україні, то вони можуть використовувати і націонал-патріотичні сили. На жаль, це - правда, і багато хто з тих, хто перебуває в цих організаціях, ні сном, ні духом не відають, хто насправді стоїть за лаштунками цієї діяльності. Відокремити тих, хто не підозрює про це і безпосередньо тих, хто працює на спецслужби РФ - дуже складно.
        Окрім цього, з метою розхитати Україну зсередини, РФ активно використовує проросійські боти в інформаційній агресії проти України. Основний акцент-розгон фейкових новин у суспільстві. Замість категоричної тези "України ніколи не існувало" Кремль став просувати меседжі "Слава Україні, Порошенко – зрадник" та "Україна існує, але вона нікому не потрібна – Європа і Америка кинули Україну".
        Замість малювання радикальних образів "хунти" Кремль почав застосовувати риторику, що "українців мільйонами вбивають на Донбасі – треба зупинити війну", мовляв – заради кого захисники повинні помирати на цій війні, коли олігархи на кістках Небесної сотні прийшли до влади. Ця технологія розставляє акценти на придушенні оптимізму і всього переможного, а також на загостренні песимізму з метою панування панічних настроїв серед українців.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости,Росія,Порошенко,политическая ситуация,хунта,ситуация в Украине,президентські вибори,Петр Порошенко,втручання,фейки,фейк,боти,ситуация на востоке Украины,ситуация в Донецке
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.