Звернення до журналістів, громадських активістів, правозахисників!

05 лютого 2019, 14:57
Власник сторінки
0
30

Я, Тарас Костанчук, керівник ГО учасників бойових дій "Сармат" , голова ПП « Партія Захисників України» подав в установленому порядку документи на реєстрацію кандидатом в президенти України.

Вчора я отримав від ЦВК відмову, що базується на зауваженнях ЦВК щодо моєї передвиборчої програми а саме, трьох речень в цій програмі . Я їх зацитую... У преамбулі до програми я написав :

 « Як і на фронті я готовий взяти на себе відповідальність та віддавати прямі накази на знищення корумпованих державних службовців, на ліквідацію олігархату та протидію всій існуючій антинародній системі влади». 

У самій програмі написав наступне:

«Ввести смертну кару для державних службовців всіх рангів за статтями Кримінального кодексу, які можна обєднати поняттями "корупція", "зрада", "розкрадання державного майна" та інше».

 «Зняти презумпцію невинуватості для державних службовців – не можеш пояснити походження статків,  автоматично сідаєш в тюрму з конфіскацією майна, свого і найближчих  родичів, які також не зможуть пояснити свої статки».

      А отже у преамбулі, що не є  безпосередньо програмою  дій,  я написав про готовність знищити корупцію, олігархат, антинародну систему влади. На що ЦВК,  вирвавши тільки частину речення, а саме «… я готовий взяти на себе відповідальність  та віддавати прямі накази на знищення корумпованих державних службовців,…», звинуватила мене в "пропаганді насильства" ! Отже для ЦВК "знищення корумпованих державних службовців, ліквідація олігархату та протидія всій існуючій антинародній системі влади", є закликом до насильства!

      В пропозиції моєї майбутньої законодавчої ініціативи про введення смертної кари для державних службовців - корупціонерів , ЦВК  інкримінувала мені посягання на Конституційні права і свободи людини. А отже ЦВК вважає, що ніхто з президентів країни не має права виступати з ініціативою змін до законодавства, що протирічать діючій Конституції! Що є повним абсурдом і правовим нігілізмом.! 

      У моїй пропозиції з позбавлення презумпції невинуватості державних службовців - корупціонерів  ( що є нормою у всіх розвинутих країнах світу) ЦВК  побачила замах на Конституцію України,   і вдумайтесь, « дискримінацію за професійною ознакою»! Фактично ЦВК визнало державних службовців – корупціонерів окремою професією. В законі про вибори Президента країни є чіткі визначення за якими ознаками дискримінації можна відмовити кандидату. Це - расова, релігійна та політична дискримінації. Все! у ЦВК є нова дискримінація -"окрема професія, державний службовець-корупціонер"!

    

 

 

 

 Фактично своїм рішенням ЦВК заявило про те що президент не має  права на законодавчу ініціативу і не може пропонувати змін до діючої Конституції України. Це безпрецедентно абсурдне пояснення у відмові реєстрації кандидатом в Президенти! Це цинічне і нахабне порушення мого права на участь у цій виборчій компанії . Наскільки мені стало відомо  з джерел у ЦВК, команда не реєструвати мене кандидатом у президенти, поступила з адміністрації президента України в останній день реєстрації. ЦВК не змогло придумати законних підстав і не придумало нічого кращого, як відмовити мені на абсолютно абсурдних звинуваченнях. Фактично я став єдиним, кому відмовили в реєстрації тільки за те, що я прямо вказав шляхи боротьби з корупціонерами, зрадниками, грабіжниками державних коштів у своїй програмі.

      Закликаю всіх свідомих громадян, прогресивних, незаангажованих  журналістів, громадських діячів, правозахисників виступити проти свавілля  діючої влади, яка руками ЦВК заборонила мені балотуватись на посаду президента України з дієвою програмою боротьби з внутрішнім ворогом .  

Я подаю в суд скаргу на рішення ЦВК  прошу всіх підтримати мене в моєму бажанні дійсно змінити систему влади в Україні . 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: вибори,президентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.