Моя програма дій як кандидата в президенти України

31 січня 2019, 12:26
Власник сторінки
0
38

Подав необхідні документи до ЦВК. Звісно, ЗМІ проігнорували цей факт, адже я є єдиним НЕ технічним кандидатом, який заявив про радикальну боротьбу з олігархічно-злочинною системою влади.

Тільки через фізичне знищення ( повернення смертної кари ), можна очистити країну і навести порядок. Я готовий це втілити в життя. 

 Добре, що є можливість донести свою думку через блоги та соціальні мережі. Викладаю свою програму як кандидата в Президенти України. Основний мій план - це боротьба із внутрішнім ворогом, і як результат, повне знищення антинародної системи влади, покарання всіх винних у зубожінні людей без винятку. 

Моя програма:

"Дорогі  співвітчизники! Прийняти рішення балотуватись в президенти  України  мене примусив розпач, який я відчув побачивши список кандидатів на цю посаду. На війну, в травні 2014 року, я пішов добровольцем, сповідуючи принцип - "хто, як не я?", розуміючи що це мій обов’язок, зі зброєю в руках захистити свою Батьківщину від зовнішнього агресора. Тепер я розумію що це мій обов‘язок, піти на найвищу державну посаду, щоб захистити нашу країну, майбутнє наших дітей від внутрішнього ворога. 

Я не бачу жодного іншого претендента на цю посаду, який здатен  піти війною проти олігархату , корумпованих державних злочинців, та порочної системи загалом. Командуючи в Іловайську штурмовою групою батальйону, я втратив своїх побратимів в боях за цілісність нашої країни. Я перестав боятись смерті. Як і на фронті, я готовий взяти на себе відповідальність та  віддавати прямі накази  на знищення  корумпованих державних службовців, на ліквідацію олігархату   та протидію всій існуючій антинародній системі влади. 

Єдине, що я вам обіцяю це те, що я буду чесним  та порядним по відношенню  до  простих людей України та жорстоко-безжальним  до всіх внутрішніх ворогів нашої Батьківщини! 

Іду в президенти,    щоб всі жертви Майдану та війни не були даремними! Я б міг написати велику і "правильну" програму, що і як я буду робити на посаді президента. Але глянувши програми інших кандидатів я зрозумів, що всі до одного гарно пишуть, але потім ніхто не збирається виконувати ті розмиті обіцянки своїх програм. Тому, розуміючи, що неможливо нічого змінити в країні, не зробивши основних, життєво важливих кроків, я вирішив написати тільки той мінімум який я збираюсь виконати в перший же рік на посаді. 

Соціальну справедливість ніхто не відміняв, як і захист простих громадян від злочинців та всякої сволоти при владі. 

Я поверну гідність і добробут простим людям, через знищення олігархату, як фундаменту корупції. 

Я вірю, що спираючись на вас, моїх співвітчизників, я зможу виконати ті головні задачі по кардинальній зміні діючої корумповано-олігархічної системи влади на владу з людським обличчям, на владу від людей і для людей.   

Програма мінімум:   

Створення боєздатної армії, спроможної протистояти будь-якій армії світу! І цим забезпечити мирне повернення нашої землі. Росія веде себе нахабно тільки проти країн, що не можуть себе захистити. За взірець взяти  військову ідеологію Швейцарії - ми настільки сильні, що ніхто не захоче на нас нападати! Створення нової Служби Безпеки України, залишивши їй виключно функції контррозвідки! Всі інші управління, що зараз займаються економічними та іншими злочинами , не пов'язаними з контррозвідкою будуть ліквідовані. Призначення на посаду Генерального прокурора України людини, абсолютно незалежної від будь-кого в країні. Людини, яка публічно  заявить про готовність саджати тисячами корупціонерів незалежно від їхнього рангу та положення. Звільнення і притягнення до відповідальності всіх без винятку суддів, у яких статки не відповідають їх заробіткам, і які не зможуть пояснити походження цих статків. Повне, безапеляційне оновлення суддівської системи, з масовою посадкою на великі терміни всіх суддів - корупціонерів. Ввести смертну кару для державних службовців усіх рангів за статтями кримінального кодексу, які можна об’єднати поняттями «корупція», «зрада», «розкрадання державного майна» та інші. Зняти презумпцію невинуватості для державних службовців - не можеш пояснити походження статків ,  автоматично сідаєш в тюрму з конфіскацією майна, свого і найближчих родичів, які також не зможуть пояснити свої статки. Примусити мультимільйонерів, які і стали причиною зубожіння людей, сплатити зовнішні борги України перед МВФ, та сплачувати 90% від своїх надприбутків в бюджет країни, до закінчення війни. 

Якщо мені, за допомогою співвітчизників, вдасться виконати ці невеликі пункти програми, то все інше у нас почне налагоджуватись само собою! І тоді пенсіонери почнуть отримувати пенсію на рівні від 50-60 % від заробітної плати, як це заведено в Європі. Тоді мінімальна заробітна плата буде на рівні ‪15 - 20 000‬ грн. Тоді у нас вистачить грошей на безплатне медичне обслуговування , для найбільш вражених шарів населення. Тоді спокійно можна буде роздати селянам їхню по праву землю, в повне розпорядження. І багато, багато чого іншого, за що ми стояли на Майдані, під час Революції Гідності! 

Я точно знаю, що все це можливо зробити, маючи політичну волю та бажання!"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: кандидат в президенты,кандидат,вибори,президентські вибори,програма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.