ВСІ учасники бойових дій мають об'єднатися заради України!

25 січня 2019, 12:12
Власник сторінки
0
48

Вчорашній ефір у ток-шоу "Прямим текстом" розкрив важливу і гостру тему. Адже соціологічні опитування показують, що найвищий рейтинг довіри у населення залишається саме до бійців-добровольців.

До людей, які взяли зброю в руки і пішли боронити нашу землю, не дивлячись навіть на ризик втратити своє життя.

І це як ніхто інший розуміють хитрі і нечисті на руку політикани – люди, які не гребують нічим, аби знову дістатися корита. Таку історію ми вже бачили на виборах 2014 року, на які всі покладали великі надії. Але ті кілька бійців, які пройшли у ВР, були розпорошені по різних політичних партіях. І так, всі, або майже всі з цих АТОшників-депутатів, були впевнені що діють правильно, по совісті. Але час показав, що це був всього-навсього хитрий і цинічний план політиків. 

Зараз відбувається щось дуже схоже на той сценарій. Кандидати старої політичної системи цинічно використовують у своїх планах і намірах активних громадян, і намагаються затягнути ще й ветеранів. 

Я вже неодноразово наголошував на тому, що всі бійці, ветерани АТО, учасники бойових дій, волонтери мають об’єднатися – у своєму бажанні змінити країну! А зараз у передвиборчий період – об’єднатися в одну політичну силу аби на найближчих парламентських виборах зайти у ВР і мати можливість контролювати всі державні процеси і створювати власними руками країну наших мрій. Тому зі своїми побратимами ми створили Партію захисників України, яка вже налічує тисячі людей по всій країні – справжніх патріотів, громадян, які своїми вчинками довели своє відношення до України. 

В нас вже обмаль часу! Саме так, як у 2014 році, ми довго не роздумуючи, пішли захищати нашу землю, ми маємо зараз змусити себе йти у владу. Адже хто як не ми? Поодинці зробити це складно, а разом ми маємо неабияку силу. Я покладаю велику надію на те, що завдяки нашим зусиллям, ми скоро побачимо Україну саме такою, про яку ми всі мріємо.Источник: 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президентські вибори,інформаційна війна,війна,військовослужбовці,виборці,парламентські вибори,#вибори,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.