У чому сила брат? Я ось думаю, що сила в правді.

15 серпня 2018, 17:40
Власник сторінки
0
3676
У чому сила брат? Я ось думаю, що сила в правді.

Перевага ЗС України над російськими найманцями. В 2014 році відбулося пряме вторгнення регулярних військових формувань ЗС РФ на територію України. О, цій гібридній війні вже багато сказано і написано.

В 2014 році відбулося пряме вторгнення регулярних військових формувань ЗС РФ на територію України. О, цій гібридній війні вже багато сказано і написано. Як про причини конфлікту, так і про його наслідки для всіх сторін. Регулярна армія Російської Федерації на окупованій частині Донецьку та Луганську, як повідомляють західні ЗМІ, зазнає стратегічної поразки, і самий вагомий показник цієї поразки – значні втрати військовослужбовців та бойової техніки.

      Як приклад можна навести бойові зіткнення навколо Слов’янська і в районі Краматорська, Дружківки, Артемівська і Костянтинівки, Дебальцево, Шахтарська, в пункті Мар'їнки, бій за аеропорт Донецька. Успіхи українських воїнів під Красним Лиманом, Щастя в Луганській області. Під час цих зіткнень російські найманці та терористичні угрупування «ДНР», «ЛНР» зазнали суттєвих втрат. Український Генштаб оприлюднив дані про втрати російських військових з початку операції на території Донецьку та Луганську. За інформацією прес-центру операцій Об'єднаних сил, з початку Антитерористичної операції бойові втрати Росії становили 3307 осіб. Ще 10185 російських найманців було поранено. Небойові втрати ЗС Російської Федерації - ще 971 людина. Таким чином, за всі бойові зіткнення Росія втратила приблизно 4000 чоловік. Про кількість загиблих українських військовослужбовців ходили найрізноманітніші чутки. Йшлося про те, що в Україні могло б загинути наших побратимів набагато більше. На щастя, ці цифри не підтвердилися.

      У тому, що російська держава і військове командування замовчують реальні цифри своїх втрат на Донбасі, знають всі. Тим часом багато представників західного експертного співтовариства також впевнені в тому, що не дивлячись ні на які втрати, Москва буде і надалі підливати масло у вогонь на території України будь-якими доступними їй засобами. На протязі всього військового конфлікту ці підозри тільки підтверджувалися. На четвертий рік військової агресії Росії проти України можна зазначити лише те, що кількість наших втрат в сотні разів менше ніж в російських найманців та інших терористичних угрупувань «ДНР», «ЛНР». Крім того, на сьогоднішній день в разі провокаційних дій та наступу російських військ ЗС України готові протистояти будь якій загрозі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украинская армия,противостояние,армия России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.