Що нового в "Руськом мірє"

10 квітня 2018, 10:03
Власник сторінки
0
45

Знову фейки

У нашу еру Інтернету та супутникового ТБ, час від часу становиться цікаво подивитися: що там на тимчасово окупованих територіях? А там - вакханалія прихильників «руського міра» та СРСР. В найкращих традиціях «Совєтського Союза».

Давайте подивимося: створений «руський центр», Фонд «Єдиний Донбас», «гуманітарна програма по возз’єднанню Донбасу», «федерація профспілок ДНР» і багато інших псевдоутворень з гучними назвами. Чим вони займаються? А ось чим: за кошти РФ дурять мешканцям тимчасово окупованих територій голови та намагаються усьому світу довести, що так звана ДНР ЖИВЕ та розвивається!!!

А для посилення ефекту від фейків, як і дійсно навчила Росія, використовуються взяті зі стелі факти, на кшталт розп’ятого хлопчика. Ось лише одна цитата зі звернення ватажків т.зв. Л/ДНР І. Плотницького та О. Захарченка з приводу початку програми «ГУМАНИТАРНАЯ ПРОГРАММА ПО ВОССОЕДИНЕНИЮ НАРОДА ДОНБАССА», з якої все становиться зрозуміло:
«Мы видим, что наши земляки, дончане и луганчане, проживающие на территории, временно подконтрольной Украине, находятся в сложном положении. Проживая в зоне так называемой АТО, они страдают от произвола военно-гражданских диктаторских администраций, от бесчинств батальонов национальной гвардии. ВСУ размещают личный состав и военную технику в жилых кварталах, школах и больницах, на промышленных предприятиях и объектах гражданской инфраструктуры, тем самым делая из местных жителей заложников». Особисто я не бачив техніку в житлових кварталах. А ось російську техніку у спальних районах Донецька бачив. Достатньо відкрити «youtube”.

Правда одного прихильника «Руського міра» І. Плотницького сам же «Руський мір» і убрав подалі. А з урахуванням долі інших ватажків типу «Мотороли», Плотницькому ще й повезло: його принаймні залишили живим.

Апогей звернення бандитів: «Братья и сестры! Земляки! Жители Мариуполя и Краматорска, Лисичанска и Старобельска, всех городов, поселков и сёл, удерживаемых Украиной! Давайте объединим наши усилия ради выживания и мира. Для борьбы с теми, кто сидя далеко в Киеве, Брюсселе и Вашингтоне, пытаются нас поссорить, кто богатеет на войне». Чи не маячня, сказана тими, хто сам вивіз до Росії важливі стратегічні підприємства, інші просто порізав на метал і тим самим залишив без роботи десятки тисяч жителів Донбасу? І ці люди тепер намагаються нас запевнити, що вони дбають про жителів окупованих територій.

23 лютого 2018 року на усіх ЗМІ т.зв. ДНР на перших позиціях вийшла інформація, що «представители профсоюзов подконтрольного Киеву Донбасса получили в ДНР денежные сертификаты». Цих міфічних представників було сім. Хто це, звісно, ніде не вказано. Чи були вони насправді – навряд.

Таким чином, Росія не жалкує грошей для їх «вливання» в фейкові республіки з однією метою: замаскувати власну агресію по відношенню до України та закріпитися на окупованих територіях. Що стоїть за намаганням возз’єднати народ Донбасу? А хто його розділив: чи не РФ? Знову подвійні стандарти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.