Скромен в быту...

06 квітня 2018, 10:21
Власник сторінки
0
69

Декларування триває

Таку надзвичайно позитивну характеристику, як для посадовця, можна дати меру Добропілля Донецької області А. Аксьонову, проаналізувавши подану ним декларацію за 2017 рік.

Так, перша особа міста має дружину, два сина та дочку які, які відомо, проживають в Криму. Мер має два житлових будинки загальною площею 144, 5 кв.м., квартиру 50,5 кв.м., дві земельні ділянки 1143 кв.м., а також дві іномарки 1999 та 2002 року випуску.

За минулий рік мер заробив майже в два рази більше, ніж в минулому: 265152 грн. (у 2016 – 153085 грн.), тобто в  середньому 22 тис. грн. І ВСЕ!!! Ані коштовностей, ані грошових активів. Нікому не винен, не позичав, дарунків не приймав та не дарував. На що живе?

В чужий карман, як кажуть, заглядати непристойно, але це ж не пересічна людина, а обраний народом мер. Тобто особа розуміє всю подальшу публічність та відповідальність і свідомо іде на вибори знаючи, що в її «брудній білизні» будуть ритися. Крім того, законодавець спеціально відкрив для загалу декларації чиновників, саме щоб ми їх аналізували та робили свої висновки про «слуг народу».

Але це так, ліричний відступ. Отже давайте таки проаналізуємо: земельні  ділянки стоять та «їсти не просять». Машини також можна поставити в гараж.
       А ось квартира та два будинки потребують сплати комуналки, яка, виходячи з площі нерухомості має бути кількатисячною щомісячно, особливо в період опалювання. А ще є родина, до якої необхідно по кілька разів їздити в Крим, де, як відомо ціни ще ті. Згідно ж з декларацією, родина «сидить на шії» у мера і нічогісінько не має.

А сам А. Аксьонов має «усього» 22 тис. грн. зарплати. Нерухомість в оренду не здає. Депозитних вкладів не має. Не підробляє. Від ДТЕКу фінансову підтримку не отримуєJ. Щось не віриться. Напевне, НАЗК необхідно нарешті прискіпливо придивитися до такого «ідеально чесного» посадовця і ми узнаємо багато цікавого.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.