Українські хамелеони. Чи чому у нас існує «5 колона»?

27 січня 2018, 12:07
Власник сторінки
0
207

Маски зірвані. 2014 рік показав, хто зрадник, а хто справжній патріот своєї держави. У нас з'явилася ціла когорта людей з минулих членів правлячої партії.

Українські хамелеони. Чи чому у нас існує «5 колона»?


Маски зірвані. 2014 рік показав, хто зрадник, а хто справжній патріот своєї держави. У нас з'явилася ціла когорта людей з минулих членів правлячої партії. Вони і сформували цю колону під назвою «п’ята». «Партія регіон» трансформувалася в «Опозиційний блок». Вони опозиційні не до влади, а до держави України в цілому.

Яскравим підтвердженням цього є т.з. «Лист 148-ми» депутатів Верховної Ради України, які наплювавши на пам'ять героїв УПА, закликали польський сейм визнати події Волинської трагедії геноцидом польського населення. Лист підписали члени тодішньої Партії Регіонів, КПУ та декілька позафракційних. Добирати слова до цього складно... Назвати зрадою – це сказати нічого. Це руйнування політичного авторитету держави, слави її предків. Воїни УПА, що вели боротьбу проти польської Армії Крайови, у могилах перевернулися.

Леонід Кравчук назвав цей крок зрадницьким та засудив його. Марно сподіватися, що це викличе якесь покаяння в горе депутатів, вони відпрацювали російські хабарі, подачки. Витиснули максимум з цієї ситуації. На щастя Польща залишається нашим стратегічним союзником та партнером, що допомагає нам рухатися на європейським курсом.

Для Кремля – це ідеальна ситуація. У законодавчому органі є група людей, що можуть просувати інтереси країни-агресора. Прикро, але відсоток населення, що підтримує п’яту колону, ще досить вагомий. Зараз кількість депутатів «Опозиційного блоку» у Верховній Раді налічує 50 людей. Багато, хто зрозумів, що ці депутати не працюють на користь українського населення, а лише шкодять її національним інтересам. КПУ взагалі заборонили, що є позитивним для національної безпеки.

Не хотілося піднімати релігійне питання. Але найчастіше ця п’ята колона молиться в храмах УПЦ-МП. Якщо почути про що там моляться, стає ясно, що у стані війни попи ведуть пропагандські молебні ледь би не за здоров’я російської єпархії та їхніх лідерів. Саме попи стали осередками для окупації української території. Одні з найбільших, найстаріших святинь досі знаходяться під керівництвом московського патріархату. Києво-Печерська лавра, найбільша святиня всіх східних слов’ян, досі належить УПЦ-МП.

«П’ята колона» буде жити доки, доти ми самі їй це дозволимо. Із прийдешніми виборами українцям слід розуміти, що їм пропонує партія, та подивитися чим вона займалася під час революційних подій та війни.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Партия регионов,УПЦ МП,УПА,революция,Верховная Рада,московский патриархат,Сейм Польши,Киево-Печерская Лавра,Агенты Кремля,пятая колона,народные депутаты.,война на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.