Демократія в РФ. Вибори для одного нелюда.

22 січня 2018, 08:21
Власник сторінки
0
88

На нинішних виборах Путін вибрав позицію як «збирача земель руських». Символічним є призначення дати виборів 18 березня, день анексію українського Криму.

Демократія в РФ. Вибори для одного нелюда.


В Україні вже четвертий рік йде війна із східним сусідом. Ця агресія супроводжується постійними брехливими або цинічними виступами усіх представників влади Росії. Ну й виняток із цього правила не стала Велика прес-конференція Володимира Путіна 2017 року, що є для російського гаранта останнюю для його третього терміну.

Український журналіст і його російська колега (не знаю чи так можна називати працівників пропагандиської машини росії) підняли це питання . Відповідь Путіна було легко передбачити. Черговий цирк із заявами про неприсутність російськи солдатів, нейтралітет в конфлікті й спроби зробити війну на Донбасі внутрішнім конфліктом України. Ці слова є звичними вже як для українців, так і для російського народу, та знов вже, довіра до них різна.

Важко зрозуміти, чому Путін досі апелює термінами, які спираються на ще царській історичних книгах Карамзіна: одна історія, одна мова, яка єднає російськомовного українського громадянина з вузькооким бурятом. Скоріш за все ці заяви орієнтовані тільки на патріотичносліпих громадян, а вже вищі ешалони влади Росії давно розуміють: українці ніколи не були братами росян. Революція гідності, любов до свободи і права голосу, ненависть до узурпаторів влади – все це ще раз підкреслює відміністі наших народів. А східні сусіди й досі вибирають одну й ту ж владу вже не один рік в обличчах команди Путіна.

Не важко спрогнозувати, хто ж буде за рахунку сьомим президентом Росії. Вже на етапі реєстрації були гучні скандали з кандидатами: Олексій Навальний, який в 2017 році активно розкривав корупційні схеми чиновників і найближчого оточення Президента Росії, зокрема Мєдвєдіва у фільмі «Он вам нє Дімон», був знятий через судимість. Це був справді перший за багато років справжній конкурент у гонках за крісло у Кремлі.

Цікаво, що ж дарує Путіну таку шалену підтримку росіян. Починав нинішній глава Росії виконоючим обов’язків президента після передачі цього права Борисом Єльцином. Для росіян спочатку він запам’ятався успішною війною з Ічкерією, що дало змогу приєднати до складу РФ втрачені території. Але якою ціною. Тепер з карманів самих росіян оплчуються дотації в проблемний регіон. Але це все подається під назвою «перемога». На нинішних виборах Путін вибрав позицію як «збирача земель руських». Символічним є призначення дати виборів 18 березня, день анексію українського Криму.

Також вагомими досягненнями Путіна є на міжнародній арені. Агресія проти сусідніх держав не пройшли безкарно, Росія знаходиться під санкціями, які потихенько, але впевнено, руйнуть економіку, незважаючи на заяви політиків про користь обмежень. Як результат, курс доллара піднявся, доходи впали, страждають прості громадяни Росії.

Безаперечну перемогу Путіну можуть гарантувати ЗМІ, що знаходяться під повним контролем держави. Пропагандиська машина створює образ справедливого та мудрого керівника, як вже більше схожий на культ особи. Лякуючи «загнивающим та бездуховним» Заходом, Росія постає як рай для життя. Лише вона може по-праву вважатися супердежавою, а Путін її керівником.

Хотілося порадити росіянам, що думайте кого ви обираєте. Адже від вашого вибору залежить чи продовжиться війна в Україні, чи залишиться ваша держава під санкціями.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Президентские выборы в России,Единая Россия,Выборы,Крым,Медведев,пресс-конференция,россияне,Кремль,Борис Ельцин,Владимир Путин,аннексия Крыма,новости Крыма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.