ЯК РОСІЯНИ GLOBAL INDEX ВИГАДУВАЛИ

30 листопада 2017, 12:09
Власник сторінки
0
183
ЯК РОСІЯНИ GLOBAL INDEX ВИГАДУВАЛИ

Давайте проаналізуємо черговий російський фейк

"Україна - колиска криміналу", "Гірше Уганди", "Організована злочинність в Україні розправляє крила" і т.д. 27 листопада російькі журналісти опублікували гучні заголовки до статей на тему ніби то одного з останніх місць України у світовому рейтингу організованої злочинності.

Проте, рейтинг, про який йдеться у російських публікаціях не про рівень криміналітету в країні. Насправді, це показник індексу глобальної конкурентоспроможності (пруф - http://www3.weforum.org/docs/GCR2016-2017/05FullReport/TheGlobalCompetitivenessReport2016-2017_FINAL.pdf). І стосовно злочинності, то її рівень в Україні, у прорівнянні з показниками попереднього року знизився. Тож, це величезне досягнення вітчизняних правоохоронців, адже зараз Україна в стані війни, і в такому випадку рівень злочинності зазвичай зростає.

Більше того, насправді, Україна зросла у рейтингу, адже у 2016 році країна була на 85-ому місці, а в цьому році, спільними зусиллями, ми піднялись на 81-е місце рейтингу. Невже це не перемога? Що ж тоді є показником розвитку?

Таким чином, росіяни як завжди почули дзвін, а далі ви знаєте... Із 114 критеріїв, по якому ВЕФ визначає індекс вони взяли лише один, і позиціонували його як власне сам рейтинг.

Тож, в черговий раз я вас закликаю перевіряти всю інформацію, яку вам нав’язують та аналізувати її. Не дозволяйте комусь себе обманути!!! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,пропаганда,фейки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.