РОЗБІР ПОЛЬОТІВ

26 червня 2017, 16:31
Власник сторінки
2
86
РОЗБІР ПОЛЬОТІВ
скріншот із сайту military.com

Думаю вже всі бачили сміхотворні кадри В.Путіна з однойменного фільму Стоуна, в яких російський гарант видає відео ВВС семирічної давнини в Афганістані за події в Сирії. Про всяк випадок нагадаю...

 В одній із серій документального фільму “Путін” президент Росії показує режисеру кінострічки, Оліверу Стоуну, відео ударів американського гвинтокрила “Апач” по талібам. При цьому Володимир Володимирович говорить нібито це російська авіація відбиває атаку терористів, що намагались зайти в Сирію. У повному сюжеті відповідний момент ви можете переглянути на мітці часу 49:10, проте фрагменти хвастування присвоєним собі американським відео можна побачити і в трейлері до фільму. Порівняйте кадри на смартфоні Путіна з кадрами на американському сайті “Military.com” (http://www.military.com/video/operations-and-strategy/air-strikes/2-apaches-engage-taliban-platoon/1741618611001), опублікованому 18 липня 2012 року і вам все стане зрозуміло.

Уже весь світ, кожен користувач глобальної мережі, навіть діти переконалися в фальшивості відео В.Путіна. При цьому, тут не може бути ніякої помилки з необережності, адже на відео умисно накладена інша звукова доріжка з переговорами пілотів на російській мові.

І що ж робить Кремль? Він як той впертий віслюк продовжує нав’язувати світу думку про російське походження американського відео (їм більше нічого не залишається, вони ж не можуть пошити в дурні самого Володимира Володимировича). Прес-секретар російського президента Д.Пєсков заявив: "Могу подтвердить. Это материалы министерства обороны РФ". Думку про те, що Путін показав роботу авіації іншої держави він назвав "неверной" та "неуместной".

Знаєте, цей жест означає лише одне: російська влада вважає мене з вами бовдурами, які радше повірять словам Кремля, аніж власним очам. Можливо зазомбовані росіяни в ту брехню й повірили, але на цьому все, ніхто більше. Адже фейл очевидний. 

Навіт режисер “Путіна” Олівер Стоун не зміг дати хоч якусь адекватну відповідь на питання про американське походження кадрів, які йому пафосно показував В.Путін. Ну що ж, і не потрібно, все і так зрозуміло!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Сирія,Путін,Афганістан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.