Відносно депутата скоєно замах на вбивство

27 березня 2017, 01:01
Власник сторінки
0
165
Відносно депутата скоєно замах на вбивство

16 березня цього року по дорозі із Хорола у село Мелюшки, що на Полтавщині, у автомобілі депутата Хорольської районної ради Сергія Реви на великій швидкості відвалилося колесо.

Чоловік вважає, що це замах на вбивство.
– Автомобіль, кидаючи в різні сторони, викинуло на смугу зустрічного руху. Чудом залишився живим, але маю серйозні проблеми із здоров’ям. Я потрапив у лікарню. Представники влади почали доводити мені по телефону,що вони не причетні до цієї події, що якщо я озвучу хоч одне прізвище і не доведу, що це їх рук діло, тоді прийдеться мені відповідати,– пояснює Сергій Рева.

Вважає, що до замаху на вбивство можуть бути причетні кілька осіб.

Після місцевих виборів, які відбулися навесні 2016р. по  Новоаврамівській обєднаній  громаді її очолила Олена Дембовська..

– Ця очільниця відверто ігнорувала мої депутатські звернення відносно проведення сесій та розподілу бюджету. Також неодноразово виборці зверталися до мене  із питаннями отримання  земель державного значення. І виявилося що керівник Новоаврамівської об’єднаної територіальної громади надавала не правдиві відомості депутатам, а ті у свою чергу просто людям відмовляли в отриманні землі. Є люди, котрі користуються сіножатями, не платячи у місцевий бюджет ні копійки. А ще було дано вказівку розібрати приміщення старої лікарні. А справа у тому, що  дане приміщення на балансі сільської ради не стоїть. Одним словом процвітає корупція.  

Щоб отримати відповіді на мої звернення, мені прийшлося звертатися до обласного депутата Мухтарова Фахрадіна,тільки після цього Олена Андріївна,через більш як два місяці зробила мені і моїм виборцям послугу, надала відповіді на мої звернення. Хоч  законний термін надання відповіді депутату районної ради десять днів. Тобто збоку Дембовської Олени Андріївної відбувалося грубе порушення законодавства,– розповідає Сергій Рева.

Як кажуть, масла у вогонь могла підлити і інформація, котру отримав та оприлюднив депутат Хорольскої районної ради  Сергій Рева. 

– Виникло питання пониження у ступені Грушинської школи.  Сесія районної ради, враховуючи думку представників громади, не підтримала дану пропозицію. Але горе - чиновники на цьому не зyпинились, провели роботy з батьками, якi пiд впливом чи то умовлянь, чи то погроз написали заяви про переведення дiтей до  гiмназiї .

На функціонування школи у Грушиному не вистачало біля 200 тисяч гривень. А зараз виявляється, що по сільській раді цього села неосвоєними за 2016 рік залишилися кошти у сумі біля 360 тис. гривень,– говорить Сергій Рева.

Поліція після ДТП   відкрила кримінальне провадження. Але протягом 5 днів після ДТП потерпілого ніхто не опитував. 

Тому Сергій Рева сам прийшов до слідчого і попросив узяти пояснення.

– На місце ДТП так і до цього часу ніхто навіть не виїжджав. Про яке професійне розслідування може іти мова? – говорить Сергій Рева.

Пояснює, прості речі, які повинен виконувати слідчий, просто ігноруються. Ось де поле діяльності для міністра Внутрішніх справ Арсена Авакова. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.