На чому боці грає "Свобода", спаплюжуючи прапор Євросоюзу?

08 березня 2017, 19:38
Власник сторінки
Эксперт в области политики и медиа,журналист-фоторепортер, общественный деятель
0
124
На чому боці грає  Свобода , спаплюжуючи прапор Євросоюзу?

Вчора львівські "свободівці" зірвали з-під будівлі ОДА прапор Європейського Союзу, замінивши його на червоно-чорний прапор, "прапор воюючої України", - як вони сказали...

Постає питання, кому вигідна ця контраверсія, ця "війна прапорів". Відповідь очевидна. Точно не воюючій Україні. Хочу нагадати цим так званим патріотам, що мантри про "псевдоєвропейські цінності" - це саме те, що ми чули від "антимайдану", керованого просто з Кремля, під час перших днів Революції Гідності. Ці гасла російська пропаганда використовує й донині. Я хочу запитати: як смієте ви привласнювати собі право говорити від імені воюючої України? В час, коли ми воюємо проти ворога на східному її кордоні, як смієте ви влаштовувати провокації проти одного з найважливіши наших союзників на кордоні західному? Немає сумніву, що неприязнь між воюючою Україною і Європою - це рожева мрія Путіна. Тож шановним "патріотам" радимо замислитись, кому на руку вони грають подібними акціями. На чийому боці грають.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.