И эти люди смеются над победобесием… Два пинка и мы параллельно с ватой.

24 травня 2016, 10:04
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
1
3213

Лох - жаргонний вислів, що позначає простака, який дозволяє себе обманювати, потенційну жертву злочинця (wikipedia). Граблі це не тільки садовий інвентар, а і - нацональна ідея чи навіть ДНК нації.

Спочатку вони були хто комуністичним функціонером, хто звичайним бандитом-рекетиром 90-х
Суспільство розчарувалося й зненавиділо їх.
Потім вони, ці ж самі люди - об’єдналися в «кучмістів» й активно публічно зайнялись реформами молодої України, а по факту – дерибаном пост-радянського народного майна. 
Суспільство розчарувалося й зненавиділо їх.
Потім вони – ці самі комуністично-бандитські кучмісти, з пафосом розкололись на умовних «помаранчевих» та «біло-блакитних». І по черзі почали знов «реформувати» Україну, а по суті – дорозкрадати залишки держмайна. 
Суспільство розчарувалося й зненавиділо їх.
Потім ці комуністично-бандитські кучмісти, що з помаранчевого табору політичних лузерів - нахабно поставили сцену на Євромайдані, та рейдерські захопили наш народний протест.
Інші комуністично-бандитські кучмісти, що з «біло-блакитних», організували антипод – ватяний про-російський антимайдан.
І знову, в чергове - суспільство розчарувалося й зненавиділо їх.
Тепер вони - ті що були комуністично-бандитами-кучмістами, помаранчевими, біло-блакитними, рейдерами Євромайдану та організаторами антимайдану – об’єднались в БПП, Самопоміч, опоблок, УКРОП, Народний фронт, Відродження та інші. Знову почали «реформи», а по суті…
Суспільство знов розчарувалося й зненавиділо їх.
Чого ви очікуєте від Юрія Луценка, багаторазового екс різнопартійця?
Який може бути оптимізм на рахунок гаранта – екс-кучмісти (№11 СДПУ(О)), екс-помаранчевого, екс-міністра економічного розвитку і торгівлі - уряду януковича, діючого олігарха?
БПП – Олексій Гончаренко (ПР)! Навіщо? Чим він цінний й такий незамінний кадр?!

Які можуть бути сподівання на партії, котрі складені з пазлів екс-екс-екс різного штибу й кольорів колишніх керманичів-реформаторів-розкрадачів?
Знов суспільство розчарувалося й зненавиділо їх… Знов суспільство розчарувалося й зненавиділо їх… Знов суспільство розчарувалося й зненавиділо їх… І так вже 25 років.
Пересічні патріоти пробачають всім і все. Пробачають майданівці - антимайданівцям, помаранчеві – біло-блакитним, УкраїнаБезКучмісти – кучмістам, антикомуністи – комуністам, бізнесмени – рекетирам.
Вже навіть з’явились перші темники, що до примирення нас і донецько-луганських орків.
Можливо ми ходимо не по колу? Може це і є наш – український шлях? Може ми рухаємось по прямій, котра просто встелена граблями?
Десь там за порєбріком, орки славлять раніше ними ж проклятих сталіна і леніна. А тут, у начебто європейській, прогресивній країні – постійно, пробачають, миряться та об'єднуються з тими, кого ще вчора проклинали і проти кого виходили на Майдани…

Светлое будущее не построят люди с темным прошлым.

То, что люди выдают за "оптимизм", часто является обычными - всеядностью, приспособленчеством, бесхребетностью и примитивным лоховством.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.