Про-російські українофоби у дніпропетровській Самопомочі.

23 жовтня 2015, 13:55
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
2
38246

Навіщо Самопоміч Дніпропетровщини, просуває «руській мір» через своїх кандидатів?

Кандидат у депутати до Дніпропетровської обл. ради від Самопомочі – Ірина Львівна Туровська.

Лише факти з офіційних джерел та викладені безпосередньо самою Туровською.

Кандидатка Самопомочі народилася і виросла у російській глибинці.

Перші публічні  прояви її українофобії, про-російські погляди та рейдерську діяльність ось тут: захоплення приміщення офісу «Ліги підприємців Кривого Рогу».

 

Далі Ірина Львівна робить доволі успішну політичну кар’єру у сумнозвісній «Україна вперед» Н. Королевської. 53-е місце у списку, це таки успіх для провінційного кандидата.

Туровська також не раз відзначилась у тісній співпраці з депутатом «партії регіонів», Владиславом Штефаном. Та скандалом у ген-прокуратурі Києва. До речі, попри те , що Туровська і Штефан хотіли видати за «патріотизм» в акції по захопленню Криворізької міськ-адміністрації, виглядало це як тест-випробування на предмет розгортання донецько-луганського сценарію. Бо коли прибули до "протестувальників" представники голови Дніпропетровської ОДА - Коломойського, то ніяких конкретних фактів та обгрунтування своїх дій, організатори заколоту - Туровська і Штефан  не пред'явили. Дивно, що СБУ та МВС проґавили цей факт.

А ще Ірина Львівна, відзначилась своїм «випадковим» зливом інформації сепаратистам. Її відео коментує справжній волонтер. Звісно це випадковість - відзняти детально військові об’єкти і потім це викласти на youtube. Випадково бойовики її за це відео  дякували.

Так що, «красно дякуємо» вам Самопоміч, за ваших «русько-мірських» кандидатів у нас на Дніпропетровщині. Може хай би місцевий осередок Самопомочі зізнався, що продав місце у списку?

 Ірина Львівна висувалася-балотувалася на всіх виборах, в усі можливі ради та посади. Кожного разу від різних партій. Ну то таке… )))

 P.S. Всі матеріали взяті з відкритих офіційних інтернет-джерел, та є загальнодоступними. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.