Не ідеалізуйте Зеленського, Порошенка, Коломойського.

04 квітня 2019, 11:13
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
0
43597

Вони звичайні люди, які хоча і живуть в паралельному напів-віртуальному просторі, але так само помиляються як і всі ми смертні. Вони, як і всі без виключення олігархи та політики України, одного разу жорстко-криваво помились, коли прогавили "русский мир", який до речі, був у них під носом і наяву.

Сепаратизм, анексія, окупація, почалися ще 28 листопада 2004 р.
Тоді цьому ніхто не приділив належної уваги, що згодом призвело до катастрофічних, кривавих наслідків для всієї країни.

Ось початок Л/ДНР та анексії Криму:


"Перший Всеукраїнський з'їзд народних депутатів та депутатів місцевих рад".

Учасниками з'їзду стали 3576 делегатів, що представляли 17 регіонів України. Своїх представників відрядили місцеві органи влади Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської областей, Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

Серед делегатів з'їзду були присутні представники державної влади та органів місцевого самоврядування України: прем'єр-міністр Віктор Янукович, голова Донецької облради Борис Колесніков(!), голова Луганської облради Віктор Тихонов, голова Харківської облдержадміністрації Євген Кушнарьов тощо.

Делегати заявили, що представляють інтереси 35 млн населення України.

Окрім українських делегатів у роботі з'їзду брали участь мер Москви Юрій Лужков‼️ та радник посольства Росії‼️

В ході з'їзду було ухвалено резолюцію, що містила 4 основні пункти.

Ухвалено рішення щодо визнання легітимним постанови ЦВК про результати виборів, відповідно до якої перемогу здобув Віктор Янукович.

‼️Делегати постановили, що у випадку приходу до влади нелегітимного президента, Віктора Ющенка, вони залишають за собою право на захист громадян своїх регіонів у вигляді створення Південно-східної української автономної республіки‼️
Було вирішено створити Міжрегіональну раду органів місцевого самоврядування українських регіонів, робочий орган якого було вирішено розмістити у Харкові (новоросія).
Було прийняте рішення про ‼️проведення 12 грудня 2004 року референдуму у Луганській та Донецькій областях‼️ стосовно надання цим регіонам статусу автономних республік у складі федеральної України‼️

‼️Під час з'їзду Луганська, Донецька та Харківська обласні ради заявили про підпорядкування собі міліції та представництв інших державних структур на території своїх областей, а також відмовилися перераховувати кошти до державного бюджету‼️


PS Я не експерт. Просто у мене дуже і дуже добра пам'ять та ще - я неймовірно злопам'ятний.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.