ПРеревірені регіоналами кримінальні авторитети в "УКРОП + ПР = …?"

22 жовтня 2015, 09:43
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
0
46323

УКРОП з приПРавою. Світлої пам’яті Героїв Небесної Сотні, вбитих партією регіонів, присвячується.

Справедливості ради, в УКРОП є чимало дійсно патріотів та гідних поваги людей.

Але, навіщо цей кадр укропівцям?

Завзятий , багатослівний на ФБ, з відповідними риторикою та вишиванкою у комплекті – кандидат на посаду міського голови Кривого Рогу від УКРОП – Микола Юрійович Колесник. Депутат партії регіонів, близький соратник Вилкула, кримінальний авторитет на прізвисько «Тайсон».  До речі, Микола Юрійович панічно боїться згадки про своє ПР-минуле, та ретельно його приховує. Всі хто про це згадує на його сторінці у Facebook, миттєво і навіки відправляються в БАН. Знач є що приховувати. Мабуть не дарма тисячі криворіжців у соц.мережах та на сторінках місцевих інтернет-видань, говорять про те, що він був основним постачальником тітушок та антимайданівців для вілкула-януковича. Але то таке, неофіційна інфа.

А от де були патріотизм і активність Миколи Колесника, за часів перебування у лавах ПР? А що він робив підчас Євромайдану? Чи не його гієни перекривали нам виїзд з Кривого Рогу, та залякували перевізників, щоб не брали майданівців на Київ?

І не зважайте на штучно зліплений імідж фронтовика. Він лише тиловий екс-куратор бат- Кривбас, котрий тихенько але з ганьбою розформували, а подвиги справжніх Героїв-фронтовиків, зам’яли. Шана Героям та вічна пам'ять загиблим Бат-Кривбас, котрі дійсно героїчно захищали Україну.   Зауважте, що екс-регіонал  не пішов добровольцем, а одразу став до керма – куратором призначили, що правда  у тилу.

А ще, він був радником голови Дніпропетровської ОДА – Ігоря Коломойського. В чому він був радником, в чому фахівець, які поради-консультації міг давати…?

До речі, персона гідна уваги МВС, СБУ та прокуратури.

 P.S. Вся наведена інформація про Миколу Юрійовича Колесника, взята виключно з офіційних загальнодоступних інтернет джерел та державних сайтів. Преревірити може кожен за відповідними посиланнями. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.