Нардеп Купрій і порожнеча «Укропа»

17 серпня 2015, 17:20
Власник сторінки
0
138
Нардеп Купрій і порожнеча «Укропа»

Народний депутат Віталій Купрій приїхав до Вінниці агітувати за проект «Укроп». І наагітував.

Причому настільки, що проект «Укроп» можна сміливо закривати, адже охочих голосувати за нього у нашому місті не буде.І навіть ті, хто візьмуть славнозвісну «укропівську» гречку, з посмішкою поставлять «хрестик» навпроти будь-якого кандидата. Лише б не «укропа».

Чого ж приїздив до Вінниці Купрій? Пішов до голови Вінницької ОДА Валерія Коровія. І, згодом, з підлітковою наївністю, що межує з інфантилізмом, зізнався про сутність розмови:

«Ми поговорили про майбутні вибори – щоб вони пройшли чесно, а не так як в Чернігівській області, де були факти підкупу виборців по 400 гривень за голос з боку штабу провладного кандидата».

Стежимо за словами.
«Укроп».
Проти.
Підкупу.

Ще один «укроп» Корбан роздавав у Чернігові не гречку, а квіточки. Жодного разу не підкуп. Тобто або Купрій бреше, або вважає усіх вінничан імбецилами. А швидше так – і бреше, і вважає вінничан імбецилами.

Далі – ще цікавіше. Прес-конференцію Купрій давав спільно з головним вінницьким «укропом» - Олександром Левом. Лев розповів про те, як планує будувати партійну організацію. «Ми будемо переглядати уважно кожну кандидатуру і обирати найкращих професіоналів, які у перспективі братимуть участь у розвитку області на всіх рівнях та входитимуть до виконавчої влади».

Лев, якого деякі видання зв’язують з ім’ям Юри «Єнакієвського», «прославився» тим, що його позбавили повноважень депутата обласної ради за хронічні прогули, а також два роки не відвідував засідання комісії. І тепер він пропонує «братиме участь у розвитку області»… Начебто і не було ганебного нехтування прямими обов’язками депутата.

Завершує проплачену публікацію у пресі (а газети чесно написали, що виступ двох «укропів» є «політичною рекламою») пафосне речення про майбутні плани дитячого гуртка самодіяльності: «Побороти корупцію, підтягнути середній клас до рівня нормального життя, відновити справедливість в країні – ось першорядні завдання нашої партії».

Купрію, очевидно, слід пояснювати все на пальцях.

«Побороти корупцію» значить не підкупати виборців гречкою, як це робив однопартієць Купрія Корбан. Не втручатися у роботу державних корпорацій, будучи губернатором Дніпропетровської області, що коїв «шеф» Купрія Коломойський. Не суміщати депутатську діяльність з бізнес-проектами, як Філатов.

«Підтягнути середній клас» значить провести деолігархізацію. Щоб такі, як Коломойський не мали можливості фінансувати власні кишенькові партії, на кшталт «Укропу».

«Відновити справедливість в країні» значить дати оцінку самому «Укропу» з його «регіоналівськими» методами просування до влади.

Все зрозуміло, пане Купрій?
І, будь ласка, до Вінниці більше агітувати не приїздіть.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.