Нові свідчення російського сліду у штурмі Вінницької ОДА 6 грудня 2014 року

06 травня 2015, 15:55
Власник сторінки
0
238
Нові свідчення російського сліду у штурмі Вінницької ОДА 6 грудня 2014 року

Днями у Києві сталося вбивство двох міліціонерів. Столичні ЗМІ відразу ж дізналися про те, що у бандформуванні замішана дівчина з Вінниці.

І прізвище вказали – Віта Заверюха. В причастности к расстрелу киевских милиционеров заподозрили 20-летнюю девушку

Перше речення для того, щоб часу не гаяти. І доводити, що Заверюха, може, й непричетна, й не винна.
І причетна. І винна.

Питання в іншому – звідки корені «популярності» цієї пані? Чому вона стала відома всьому сегменту російського Інтернету,а звідси – регулярним фігурантом сюжетів кремлівських пропагандистів?

І «зігі» кидає Вооружена и опасна: неонацистка Вита Заверуха требует геноцида русских

І по мирних селах стріляє


І бандитизмом займається Як Віта Заверуха ходила бомбити російську фірму. Без бійки не обійшлося

Чому стільки уваги 20-річній дівчини в мережі інтернет? Чому не комбати, і не солдати зі стажем стали об’єктом прискіпливої уваги російського ТВ, яке зі шкіри лізе, щоб засвідчити «фашистів» в Україні?

А тому, що ця Віта, свідомо чи несвідомо була використана у якості «боввана» (термін з карткових ігор) для сюжетів «кисилівської» телеагітації.

Їй давали місце у «прайм-тайм» кращих російської телеканалів. Її цитували у центральних ЗМІ в Москві. Про неї робили аналітику, що: «Віра Заверюха – це сучасна Ільза Кох». І мети добилися. Вінницька гопниця стала цитованою російською пропагандою «зіркою».

Тобто її заздалегідь готували і спрямовували для того, щоб вона відповідала цілям російської пропаганди. І замовники були відповідні.

І тут ми повертаємося до найцікавішого. Віта Заверюха разом із приятелем Котовим була одна з виконавців штурму Вінницької обласної ради 6 грудня 2014 року.
Агент ФСБ + ще декілька агентів ФСБ?

І після цього хтось буде розповідати, що штурм був «імпровізацією»!?
Як казав гуманіст Юліус Фучік: «Люди, будьте пильними».

Провокатори і зрадники не просто поруч з нами. Вони – уже тут. Такі як Віта Заверюха. Чи можемо ми уявити, що ці злочинці могли наробити 6 грудня в нашому місті під час масових запрошень під облрадою? Якщо в них була можливість організувати акції навіть у Києві, з транспортом, картами, шляхами відступу, зброєю та іншим. Щоб вони могли зробити в рідному місті… «Ми повинні були стріляти у натовп» каже на камеру один з негідників, тобто натовп – це українці? Кияни, вінничани, мешканці Сходу?

Нічого немає таємного, що не стало б явним, тому дуже скоро спільнота дізнається про роль інших заколотників запрошень у Вінниці, таких як Палій, Малиновський та інших «патріотів». Але не приведи Боже, щоб ми дізнались про це за рахунок нових загиблих правоохоронців та їх осиротілих діточок.

Боже, бережи Україну!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.