Вінницька "Батьківщина" розповіла, хто її мажоритарники (СПИСОК)

19 вересня 2014, 20:57
Власник сторінки
0
277

З`їзд партії делегував на позачергові вибори до Верховної Ради по мажоритарних округах Вінниччини таких кандидатів:

округ №11 - Наталя Солейко, заступник голови Вінницької облради Сергія Свитка

sol

округ №12 - Сергій Сітарський - голова райради Вінницького району, голова Вінницької районної партійної організації  ВО«Батьківщина».

sitarskij_s.m._photo

округ №14 - Володимир Білоіван - голова Тиврівської РДА, депутат Вінницької облради від "Батьківщини", член постійної комісії обласної Ради з питань охорони довкілля, раціонального використання надр.

bil

округ №15 - Вадим Кудіяров голова організації «Батьківщина молода» та президент благодійного фонду "Здорова нація". 25 червня був затримний міліцією за підозрою у вимаганні 75 тисяч доларів за сприяння Тетяні Антонець у продовженні контракту на посаді головного лікаря Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні. Суд відпустив Кудіярова під заставу в розмірі 120 тисяч гривень. Звинувачення проти себе назвав політичною провокацією. Організатор численних спортивних заходів у місті та області. Один із організаторів Центру допомоги військовим АТО у Вінниці, а також фестивалю "Млиноманія 2013".

kyd

округ №16 - Володимира Сіранта - голова Могилів-Подільської райради; депутат Вінницької облради від "Батьківщини", член постійної комісії  районної ради з питань бюджету. 

sirant_v.v._photo

округ № 17 - Януарій-Юрій Шостак - майданівець, підприємець (власник мережі ломбардів). Організатор скандальних екскурсій "Межигір'я по-вінницьки". 

shostak_y.v._photo

округ № 18 - Костянтин Якименко - приватний юрист, депутат Вінницької обласної ради. На виборах у 2012 році також балатувався по цьому округу. 

ak 

До партійного списку увійшли: Людмила Щербаківська, Владислав Рой, Олександр Галаченко, Микола Зелінський, Юрій Іорданов, Олександр Злощинський та Сергій Окуленко.   У прес-службі зазначають,  що робота з‘їзду ще не завершена,  можливо, список  поповнять новими прізвищами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Батькивщина,список,вибори,Людмила Щербаківська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.