Людмила Щербаківська підтримує офіційну позицію «Батьківщини»

13 вересня 2014, 10:03
Власник сторінки
0
63

Людмила Щербаківська підтримує офіційну позицію «Батьківщини» стосовно останніх заяв представника президента Порошенка

Нагадаємо, що радник Президента Юрій Луценко в ефірі «Свободи слова» на каналі ICTV сказав, що згідно мінського протоколу «райони, які не підконтрольні українській владі в двох областях (Луганській та Донецькій)» отримають особливий статус.

Голова Вінницької обласної партії «Батьківщина» Людмила Щербаківська вважає, що таким чином влада намагається підготувати суспільство до здачі значної частини України.

«Партія «Батьківщина» вимагає від Президента України: негайно оприлюднити всі таємні домовленості, які були досягнуті у Мінську і
пояснити, чи є ці висловлювання радника Президента Луценка офіційною позицією глави держави щодо створення "спеціальної зони" з окремих районів Донбасу, які тимчасово окуповані російським агресором. Ми також вимагаємо пояснень з приводу поділу українців на категорії «лугандон» - «не лугадон» і вибачень перед мешканцями Донеччини та Луганщини за подібні висловлювання », - повідомляє Щербаківська.

Слід зазначити, що Людмила Щербаківська особисто знайома з в.о. голови Луганської обласної державної адміністрації Іриною Верігіною, яка є членом партії «Батьківщина». «Я добре знаю Ірину, вона очолює обласну партійну організацію «Батьківщина» в Луганській області. Час від часу телефоную Ірині. Вона ніколи не жаліється, але я відчуваю, що їй дуже складно. З приводу останніх події, можу сказати, що це просто «удар нижче пояса». Окупантам здали не лише окремі території, але й всіх українських громадян».

Прес-служба Вінницької обласної партійної організації «ВО «Батьківщина»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Батьківщина,Вінницька область,Людмила Щербаківська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.