«Я ніколи, на відміну від інших політиків, не платила пресі за лояльність»

22 серпня 2014, 08:40
Власник сторінки
0
26

«Я ніколи, на відміну від інших політиків, не платила пресі за лояльність», - голова ВОПО «Батьківщина» Людмила Щербаківська

Щоб дізнатись, що робить для міста його міський голова вінничани платять шалені кошти. На власний піар – утримання армії журналістів – мер Вінниці Володимир Гройсман щороку витрачав мільйони гривень з кишені платників податків. Так, у 2011 році йшлося про п’ять мільйонів гривень (http://www.vinnitsa.info/news/kommunalnie-smi-sedyat-iz-byudzheta-vinnitsi-v-5-millionov.html), а у 2014 ця сума зросла до восьми мільйонів гривень http://vinnitsaok.com.ua/2014/02/11/174824

Чи доцільні такі витрати у нашій дійсності, в умовах жорсткої економії коштів? Чи посильні міському бюджету щороку на мільйони зростаючі витрати у місті із 350-тисячним населенням?

Чому я зараз акцентую увагу на цих запитаннях? Тому що я ніколи, на відміну від інших політиків, не платила пресі за лояльність. Є за що – критикуйте, але ж, друкуйте і альтернативну точку зору. Натомість медіа, яким платять за «гарну картинку мера», відверто ігнорують навіть офіційні прес-релізи Вінницької обласної партії «Батьківщина» і мої заяви. Так сталося із звітом наших партійців про допомогу в АТО в розрізі кожного з районів, так сталося і з заявою, яку я вимушена була зробити на той бруд на сайті «Вінниця.інфо», коли мене і моїх однодумців паплюжив цей інформаційний ресурс, називаючи «помічниками Путіна» http://www.vinnitsa.info/news/yak-vinnitski-byutivtsi-dopomagayut-putinu-borotisya-iz-nezalezhnistyu-ukrayini.html. Так само ці ЗМІ проігнорували моє звернення щодо законодавчого порушення: суміщення двох посад Володимиром Гройсманом - міського голови й віце-прем’єр-міністра України.

Певне, що списки «нєугодних», на яких накладено «табу» мерії, вже надані цим ЗМІ. 

То яку користь несуть вінничанам ці медійні ресурси, якщо вони працюють не на всебічне інформування, а на навмисне спотворення інформації? Адже «реклама від Гройсмана», бо саме при ньому сесія міськради приймала рішення про фінансування «кишенькової преси» у 2014 році на 8 мільйонів гривень, заполонила інформаційний простір Вінниці.

Голова Вінницької обласної

партійної організації

«Батьківщина»

Людмила Щербаківська
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Батьківщина,Вінниця,Людмила Щербаківська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.