Офіс ямпільської "Батьківщини" перетворився на волонтерський центр допомоги

14 серпня 2014, 13:58
Власник сторінки
0
36
Офіс ямпільської  Батьківщини  перетворився на волонтерський центр допомоги

Офіс ямпільської "Батьківщини" перетворився на волонтерський центр допомоги бійцям АТО

Громадська активістка голова Ямпільської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» Ірина Кушнір розповідає, що кошти на купівлю 25 бронежилетів їм вдалося отримати завдяки громадській ініціативі селян Дзигівка. Громада впродовж тижня блокувала збір урожаю на самозахоплених землях і зрештою змусила приватного підприємця «поділитися» прибутком від незаконного врожаю. 100 тисяч гривень було передано для бійців АТО. 

Нині волонтери працюють над тим, щоб кошти були використані з максимальною користю. « Кожен бронежилет ми підписуємо. Пишемо кому саме призначена амуніція і зазначаємо номер мобільного, на який треба зателефонувати для підтвердження факту отримання. В посилку також кладемо футболку, блок цигарок, чай, каву», - розповідає Ірина Кушнір.

Така схема дозволить налагодити постійний зв‘язок з бійцями і надавати їм необхідну адресну допомогу. «Не секрет, що зібрані кошти часто використовуються неефективно, що викликає розчарування. В нинішній ситуації, коли перспектива закінчення військового конфлікту не визначена, люди мають відчувати свою причетність до боротьби за незалежність України. Адже саме вони, як кажуть, «кують перемогу» в тилу», - зазначає Ірина Кушнір.

Прес-служба Вінницької обласної партійної організації «ВО «Батьківщина»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Батьківщина,благодійна допомога,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.