«Батьківщина» пропонує вінничанам долучитись до «чистки кадрів»

12 серпня 2014, 09:07
Власник сторінки
0
21

«Батьківщина» пропонує вінничанам долучитись до «чистки кадрів» у партійних лавах

         Вінницька «Батьківщина» закликає вінничан долучитись до оновлення партійних лав. Люстраційні процеси партійці розпочали із себе. Мешканці нашого регіону можуть допомогти партійцям: залишити за телефоном (067) 430 33 20 відгук про роботу депутатів «Батьківщини».

«Ми постійно оновлюємось. Підтримуючи жорстку партійну дисципліну, не боїмося звільнятися від «політичних заробітчан», - запевняє голова Вінницького обласного осередку ВО "Батьківщина" Людмила Щербаківська.

Так, починаючи із 2010 року внутрішньопартійну люстрацію не пройшли більше 50 осіб, які були депутатами від «ВО «Батьківщина» або очільниками місцевих партійних організацій. Зокрема, це Юрій Медвєдєв, який не підтримував політичні рішення керівних органів партії та лідера партії. Валерій Рубан, Микола Андрусишин, Григорій Сторчак, які голосували на сесіях обласної ради за рішення, спрямовані проти інтересів громади, і грубо порушували Положення про депутатську фракцію. Розповсюджував недостовірну інформацію та підривав авторитет партії Віталій Донець. Всі вони були виключені з членів партії. 

Цьогоріч, за відкриту зраду партії «ВО «Батьківщина» та її лідера Юлії Тимошенко, з партії було виключено Івана Мельничука. Також до «чорного списку» увійшли окремі депутати Могилів-Подільської міської ради, Хмільницької міської ради, депутат Жмеринської міської та районної рад, Барської районної та міської рад, Немирівської, Шаргородської, Калинівської районних рад та Лисогорської селищної ради.

         Прес-служба Вінницького обласного осередку партії ВО «Батьківщина»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.