Олег Ляшко ...хоче бути святішим за папу Римського. Але, він грає з вогнем!

17 червня 2014, 08:09
Власник сторінки
0
102
Олег Ляшко ...хоче бути святішим за папу Римського. Але, він грає з вогнем!

У Гетьмани по трупах: «своїх та чужих»?!


 

Прийняте Президентом України рішення у односторонньому порядку тимчасово припинити бойові дії на Сході – збурило наших «яструбів» від політики. У відповідь на уявну слабкість Верховного, вони «хором» висловили своє «патріотичне» обурення. Проте виявилось, що вся  їхня какофонія – то, ніщо у порівнянні з єдиною «сольною піснею» Олега Ляшка! Саме він – «озброєний вилами головний радикал» – примудрився, на загал проголосити свій намір ...саботувати відповідну постанову РНБО: «Незалежно від рішення Президента, я з однодумцями боротьбу з терористами припиняти не збираюся»! ...Отак, панове! Вчіться «незалежності»!

Взагалі-то, «терористи», як такі – не мають власних (відвойованих) територій, на яких діють їхні прото-державні структури. ...Та, які б теоретичні обґрунтування не наводив пан Ляшко для виправдання своїх кривавих PR-намірів – він, «лише» зриває довгострокові плани Президента! По-суті, пан Ляшко проголосив про свої наміри діяти ...у якості «внутрішнього сепаратиста»! Це, вже якийсь новий етап в його «бурхливій політичній діяльності»! ...Якщо ж подивитись у загальному контексті: то, проголошене О. Ляшко переконливо свідчить про ту небезпеку, яку становлять для країни приватні збройні угруповання!! ...На даний час – ця загроза прихована. Але за своєю природою, вона нічим не відрізняється від загрози, яка виходить від сепаратистів Сходу!

Сумнівно, що пан Ляшко «зупиниться на досягнутому». То, яка ще авантюра «світить» нам від О. Ляшка, та й інших наших «сучасних отаманів»? ...Чи, має право РНБО, заплющувати очі на відсутність єдиноначальності у Збройних Силах України?!

 

На додаток

Петро Порошенко: «За рішенням РНБО, сьогодні почне діяти мирний план президента. Буде запропоновано припинення вогню як початок мирного плану Президента. Я сподіваюся, що це відбудеться вже цього тижня. Час дії припинення вогню буде обмежено. Нам не потрібно втягуватися в затяжний переговорний процес».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Президент Украины,РНБО,Збройні Сили України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.