Мої вимоги до кандидата в Президенти

04 квітня 2014, 02:42
Власник сторінки
політик
4
156
Мої вимоги до кандидата в Президенти

Якщо кандидати в Президенти почнуть виконувати вимоги вже зараз, а не колись, вони будуть достойні народної підтримки

За минулий тиждень, найчастіше питання, яке я чув від своїх виборців: кого ви будете підтримувати на президентських виборах?

Я ще не визначився. Пройшло вже більше місяця після перемоги Майдану. Маємо нову владу. Основними кандидатами стали представники опозиції, які боролися з режимом Януковича. В людей народилася надія, що країна нарешті почне змінюватися. Але… реалії перекреслюють сподівання.

«Майдан переміг, а ті, хто творив його перемогу відчувають себе переможеними», це слова старенького вчителя, який прийшов на мою зустріч з виборцями у селі Лебедин на Бориспільщині.

За цей тиждень, я зустрічався з мешканцями сіл Бориспільського району: Великої і Малої Олександрівки, Чубинського, Кірове, Малої Стариці, Сулимівки, Лебедина і подібні слова розчарування я чув майже на кожній зустрічі.

Я буду сам підтримувати і закликати голосувати за того кандидата, який вже зараз, почне робити для людей і країни реальні дії.

У мене є чіткі і прості вимоги до всіх кандидатів.

Перше – це підтримка законопроекту про спадщину в сесійній залі вже зараз. Ще до виборів президента. Підтримка законопроекту про безкоштовне оформлення права на земельні ділянки (і ще цілого ряду законопроектів для виборців, а не для кишень чиновників).

Друге – зупинити корупцію. За короткий час, відколи сформована нова влада, нічого не змінилося. Змінилося тільки те, що корупційні схеми переорієнтувалися на нових політичних власників. Приклад: стратегічний об’єкт країни, аеропорт «Бориспіль», як контролювала група бізнесменів, які обслуговували «сім’ю», так і продовжують контролювати. І знову не в інтересах держави.

Третє – припинити політичний дерибан посад на всіх рівнях. На місцевому рівні на посади призначати тих чиновників, які користуються підтримкою і авторитетом у громад, а не за партійними квотами, які потім будуть працювати на своїх політичних патронів.

Я переконаний, якщо кандидати в президенти і їхні політичні сили в парламенті почнуть виконувати ці вимоги вже зараз, а не колись, потім, вони переконають не мене, вони переконають абсолютну більшість українських виборців, що вони будуть достойними президентами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.