Рідній Бориспільщині 90

19 серпня 2013, 07:12
Власник сторінки
політик
0
535
Рідній Бориспільщині 90

У нас є всі підстави пишатися нашим краєм. Бориспільський район –це не лише адміністративна одиниця, це край з унікальними глибокими історичними коріннями, традиціями, культурною та духовною спадщиною

На вихідних моя рідна Бориспільщина відзначала 90-річчя створення Бориспільського району

Я народився і виріс у Борисполі і там розпочав свій трудовий шлях. Минулого року  мешканці Борисполя та району довірили мені представляти їх у Верховній Раді України.

Тому не з новин, чи чужих розповідей знаю людей та про їхнє життя у Борисполі та селах району, про їх самовіддану працю,  часто без належної уваги зі сторони влади, любов до землі, на якій вони народилися і працюють задля розквіту нашого краю.

У нас є всі підстави пишатися нашим краєм. Бориспільський район – це не лише адміністративна одиниця, це край з унікальними глибокими історичними коріннями, традиціями, культурною та духовною спадщиною. Саме місто назване на честь одного з перших з перших святих Київської Русі – Бориса. Бориспіль одне з небагатьох міст України, які отримали Магдебурське право. А гімн України написаний на слова нашого славетного земляка Павла Чубинського.

Важко переоцінити роль міста Бориспіль для сучасної України, бо саме в нашому місті знаходяться головні повітряні ворота нашої держави – міжнародний аеропорт «Бориспіль». Надійність та високу ефективність роботи аеропорту, гостинність та привітність до іноземних гостей забезпечують саме мешканці Борисполя та прилеглих сіл району.

На жаль, нинішні умови життя громади Бориспільського району далеко не такі, на які заслуговує наш працелюбний народ. Все частіше людям доводиться боротися з несправедливістю, з байдужістю влади до людських проблем, тратити неймовірні зусилля для відстоювання свого права на достойне життя на своїй рідній землі.

Я провів сотні зустрічей з громадами сіл району та Борисполя, депутатами місцевих рад спілкувався із звичайними людьми і я глибоко переконаний: разом ми здолаємо всі негаразди, людям під силу налагодити достойний рівень свого життя, а особисто я, роблю і буду робити все, щоб якнайшвидше люди були щасливими у своєму краї.

Щиро вітаю вас дорогі земляки з 90-річчям створення Бориспільського району. Бо цьому святу ми завдячуємо Вам, Вашій самовідданій праці, глибокому почутті відповідальності та любові до свого краю.

Нехай творче натхнення завжди супроводжує Вас  у збереженні та примноженні славних традицій району і вас ніколи не покидає віра, що нам під силу зробити своє і майбутнє для наших дітей - прекрасним.

Бажаю всім Вам міцного здоров’я, щасливої долі, миру і злагоди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.