Ми повстали і кайдани порвали

25 серпня 2014, 11:41
Власник сторінки
політик
4
85
Ми повстали і кайдани порвали
Виставка рушників на фестивалі "Садок вишневий коло хати" в Лемешівці

Символічно, що випробування війною на Україну випали саме у 200 літній ювілей Тараса Шевченка

Побував на літературно-мистецькому фестивалі «Садок вишневий коло хати». Щороку він проходить у селі Лемешівка, що в Яготинському районі. Цього року ця подія співпала з Днем незалежності, цінність якої ми можемо оціннити лише тепер.


Мене також запросили виступити зі сцені. Її встановили під дубом, під яким колись сидів Тарас Шевченко, коли відпочивав у маєтку Закревського. 
Спільно з громадою ми намагаємося зберегти цей історичний будинок.

Таке враження, що слова “борітеся - поборете” Кобзар писав про наш час. Не дивно, що одразу після виконання Державного гімну організатори фестивалю запропонували вшанувати хвилиною мовчання загиблих Героїв. 
Усі присутні схилили голови. Нікому не потрібно пояснювати про яких Героїв йде мова.

Символічно, що випробування війною на Україну випали саме у 200 літній ювілей Тараса Шевченка. Зрештою, ми з гордістю можемо відповісти українському пророку: “Ми повстали і кайдани порвали”
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.