ПлатінумБанк и Фінбанк працюють на сепаратистів

26 березня 2014, 20:10
Власник сторінки
політик
1
302

Бізнес-група Кауфмана-Грановського й далі "годує" Януковича

Звернувся до Служби Безпеки України та Міністерства доходів і зборів з вимогою перевірити можливу причетність банків «Фінбанк» та «Платинум банк» до фінансування сепаратистських рухів в Україні.

 Бізнес група Бориса Кауфмана та Олександра Грановського, якій належать згадані банки, продовжує контролювати ряд стратегічних об’єктів в Україні, і є всі підстави вважати, що прибутки від їх діяльності спрямовуваються на рахунки сімї Віктора Януковича.

 Тільки за останній період в пресі з’явилась велика кількість повідомлень про зв'язок бізнесменів Бориса Кауфмана та Олександра Грановського і структур, якими вони управляють зі старшим сином Януковича Олександром.
 Є підозра, що згадані бізнесмени причетні до фінансування сепаратистських рухів і воєнізованих угрупувань на сході та півдні країни. 

 Російські ЗМІ повідомили, про заяву Януковича, що бізнесмени зі сходу і півдня України озброюють за останнім словом техніки бойовиків і роблять все, щоб відірвати від України південні і східні області.

 Дивно, що відповідні компетентні органи жодним чином досі не реагують і не виявляють бізнес-угрупування, діяльність яких підриває цілісність України і наносить непоправної шкоди національним інтересам.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.