Всі політики настільки гарні, що складно вибрати?

14 травня 2014, 20:23
Власник сторінки
Экономист
2
52

лише за два тижні до виборів 45% виборців досі не визначилися з власним вибором щодо кандидата в президенти

«На сьогодні «стару еліту ПР» представляють Добкін, Царьов і Тігіпко. У них спільна і вельми дивна лінія поведінки: звинувачувати власний електорат і державу, причому скаржачись країни-агресора. У нас вже був досвід викривача «невдячних громадян» - Ющенко зійшов з політичної арени швидко та остаточно, громадяни його образ не оцінили», - таку думку висловив заступник директора Агентства моделювання ситуацій (АМС) Олексій Голобуцький, та зазначив, що на цей час згідно останнього опитування GFK Ukraine, лише за два тижні до виборів 45% виборців досі не визначилися з власним вибором щодо кандидата в президенти.

«У наших реаліях це означає не те, що всі політики настільки гарні, що складно вибрати, а що практично кожен другий громадянин не зміг знайти силу, здатну представляти його інтереси. Претензії і до партій в тому числі - адже за кожним з основних претендентів стоїть досить сильна партійна структура», - вважає експерт.

За словами Голобуцького, фактично, це колишній електорат ПР, який до регіоналів вже не повернеться за будь-яких умов, але нових виразників своєї думки так і не знайшов поки що.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Київ,Україна,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.