всеукраїнська незалежна профспілка
СРОЧНО: Акция протеста херсонских транспортников!
25 марта работники Херсонского троллейбусного парка начали акцию протеста – городские троллейбусы не вышли на линии. Причина банальна – задолженность по заработной плате.
События в Украине - 27 березня 2016, 01:00
Відмова "уряду" та "міністерства освіти" так званої ЛНР виділити гроші на фінансування обов’язкових профілактичних медичних оглядів ряду категорій громадян, професійна діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення може спричинити поширення інфекційних захворювань серед педагогічного і учнівського колективів.
События в Украине - 26 березня 2016, 14:49
всеукраїнська незалежна профспілка
1500 работников Конструкторского бюро “Южное” в Днепропетровске вышли сегодня на акцию протеста против навязывания легендарному коллективу и.о. директора из Киева.
События в Украине - 26 березня 2016, 00:30
Директор благотворительной организации "Фонд Путь Добра"
Кабмин готовится рассмотреть новый минимальный набор товаров и услуг, необходимый для удовлетворения первоначальных потребностей украинца за год, попросту говоря - потребительскую корзину.
События в Украине - 25 березня 2016, 17:43
Громадський діяч, підприємець, еколог.
Велика кількість громадських організацій і добровольчих об’єднань функціонують фактично у правовому вакуумі.
События в Украине - 25 березня 2016, 13:36
Президент Інституту реформ та розвитку Києва
Повернення останків Ярослава Мудрого на Батьківщину – стратегічне завдання
Представники влади, громадськості та наукової спільноти розпочали скоординовану роботу щодо повернення останків Ярослава Мудрого до України.
События в Украине - 24 березня 2016, 17:35
Наразі,"енергетична безпека" цих квазідержав полягає у безкоштовному споживанні електроенергії з територій контрольованих ЗСУ. Тільки ЛЕО накопичило борг перед ДП "Енергоринок" в розмірі більше 1,2 млрд. грн. Більшу частину боргу становить несплата за електроенергію, поставлену на захоплені Росією території. За наявною інформацією, ЛЕО збирає гроші зі споживачів, але просто не платить їх ДП "Енергоринк". Крім того, ЛЕО відмовляється перереєстровуватися на підконтрольній Україні території.
События в Украине - 24 березня 2016, 16:55
Громадський діяч, підприємець, еколог.
Наш спільний внесок у благородну справу відновлення історичної справедливості вже завтра принесе довгожданий врожай відродження справжньої Української державності!
События в Украине - 24 березня 2016, 15:50
Президент ассоциации развития публичной дипломатии и социальных институтов "Будущее страны"
Остается единственное - война.
Снова запахло кровью и смертями в моей Отчизне.
События в Украине - 24 березня 2016, 14:29
голова політичної партії «Нові обличчя»
«Ірпіньжитлоінвест»: від збиткового до прибуткового за один місяць
Ще минулого року комунальне підприємство «Ірпіньжитлоінвест» потопало в боргах і скандалах. Ми змінили керівника і тепер маємо успішне, перспективне підприємство, дохід якого зріс майже у три рази.
События в Украине - 24 березня 2016, 12:00