Суддя Чаус переховується від людей і правосуддя

04 квітня 2016, 13:28
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
1
95

Сьогодні вранці під Дніпровським судом м. Києва зібрались громадяни щоб вимагати звільнення судді Чауса, який виніс рішення зняти з розшуку поплічника Януковича, злочинця "Юру Єнакієвського".

Сьогодні вранці під Дніпровським судом м. Києва зібрались громадяни щоб вимагати звільнення судді Чауса, який виніс рішення зняти з розшуку поплічника Януковича, злочинця "Юру Єнакієвського". Своїм рішенням Чаус фактично дав змогу втікти і уникнути відповідальності одному із головних злочинців режиму Януковича.

Проте сповнені гніву і готові брати правосуддя у свої руки люди сьогодні прийшли до Дніпровського суду. Підтримати правозахисників та просто свідомих громадян, що не бажають миритись із діями корумпованої суддівської мафії, прийшли активісти і народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка: крім мене були Олексій Ленський, Олексій Кириченко, Ігор Попов, Сергій Скуратовський, Денис Силантьев.

Чауса на місці не виявилось - за повідомленням прес-секретаря суду з сьогоднішнього дня він перебуває на лікарняному, хоча перед цим в канцелярії нам повідомили, що Чаус на робочуму місці. Раптова хвороба Чауса нас не здивувала. Але на місці не було також а ні голови суду, а ні жодного з його заступників. Ледь знайшлась в.о. голови апарату.

Зараз лишається з'ясувати де ж насправді перебуває суддя Чаус. У мене є всі підстави вважати, що він спробує втікти з країни щоб уникнути відповідальності. А значить потрібно якомога швидше оголосити його в розшук, і в разі виявлення - затримати. З цього приводу я, як народний депутат, терміново направлю відповідне звернення до НАБУ. Адже Чаус став ключовим свідком по справі "Юри Єнакієвського" і на допиті зможе повідомити хто і як змусив його дати злочинцю можливість втікти.

Працівники суду досі не усвідомлюють всю серйозність ситуації: якщо Чаус не буде звільнений - люди заблокують роботу Дніпровського суду. Народ не допустить щоб "кривосуддя" вчиняв посібник криміналітету режиму Януковича. В новій Україні немає місця старим злочинцям. Даючи вільно діяти таким суддям як Чаус - ми тим самим ганьбимо пам'ять Небесної Сотні. Герої вмирали за правду і справедливість, за нову Україну - країну честі і достоїнства. І наш обов'язок довести їх справу до кінця - покарати всіх бандитів й корупціонерів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: суд,РПЛ,Ігор Мосійчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.