ПОРОШЕНКО ЗНИЩУЄ МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ В ПОЛТАВІ

16 вересня 2018, 10:14
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
0
121
ПОРОШЕНКО ЗНИЩУЄ МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ В ПОЛТАВІ

Політичні щулери знехтували місцевим самоврядуванням в Полтаві, спробувавши у незаконний спосіб призначити в.о. міського голови людину нардепа від БПП Сергія Капліна - Олександра Шамоту

14 вересня в абсолютно протизаконний спосіб, з доброї волі Адміністрації Президента, відбулася спроба призначити виконуючим обов'язки Полтавського міського голови особистого фітнес-тренера нардепа з фракції БПП Сергія Капліна - Олександра Шамоту.

Я не адвокат чинного Полтавського міського голови Олександра Мамая. Він самодостатній політик, якого на останніх виборах підтримали майже 63% полтавців і, звичайно захищатиме, як себе, так і вибір мешканців Полтави.

Залишу за дужками юридичну складову цього полтавського путчу, адже вона обов’язково стане предметом ретельного дослідження не тільки суддів, а й, в першу чергу, правоохоронних органів. Пропоную зосередитись виключно на трьох аспектах цієї політичної афери, виконавці якої, по суті, наплювали на місцеве самоврядування, Закони та Конституцію України!

Перший аспект - політичний.
Заколотники змогли провернути свою аферу 14 вересня виключно через те, що їх благословив особисто Президент Порошенко. Напередодні п’ятничного полтавського путчу нардеп з фракції БПП Каплін мав особисту зустріч з Президентом Порошенком, на якій домовився про призначення свого фітнес-тренера в.о. міського голови Полтави, а в обмін на це пообіцяв на президентських виборах бути технічним кандидатом Петра Олексійовича, і дати по Полтаві максимальну кількість голосів за чинного Президента.

Другий аспект - фінансовий.
Незаконне рішення про призначення в.о. міського голови Полтави Олександра Шамоти дає Капліну і його спільникам не тільки доступ до досить чималого бюджету міста, а й доступ до депозитивного рахунку Полтавської міськради, на якому наразі зосереджено близько 800 мільйонів гривень. Тобто в даному випадку мова йде про тотальне пограбування Полтавської громади жменькою політичних пройдисвітів.

Третій аспект - суспільний.
14 вересня жменька політичних шулерів з благословіння Президента Порошенка, витерши ноги об місцеве самоврядування в Полтаві, наплювала на вибір громади, на кожного полтавця. Як я вже писав, справа навіть не в Мамаї, а в першу чергу в принципах законності та безумовного дотримання Конституції. Зараз громада Полтави має об’єднатись і, як ніколи, єдиним фронтом виступити на захист свого права на вибір, на місцеве самоврядування, на захист коштів громади, до яких намагаються дорватися політичні жуліки.

Полтавці мають повстати не на підтримку Мамая, а на захист своїх прав та свобод від зазіхань різного штибу політичних бариг!
Радикальна партія Олег Ляшко готова підтримати й допомогти громаді Полтави захистити свої права! Разом ми сила!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Полтава,РПЛ,Ігор Мосійчук,Сергій Каплін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.