ЯКЩО ВЛАДА НЕ ЗДАТНА ЗУПИНИТИ ПРОВОКАЦІЇ СААКАШВІЛІ НА ЗАХІДНОМУ КОРДОНІ УКРАЇНИ

22 серпня 2017, 10:29
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
1
111

Своїми діями і внутрішніми чварами Президент Порошенко та його колишній партнер Міхо Саакашвілі нищать Українську Державу! Ми українські патріоти цього не допустимо!

Вчора в ефірі телеканалу "112 Україна" закликав українських прикордонників дуже жорстко реагувати на спроби прориву чи блокування державного кордону України і при необхідності без вагань застосовувати вогнепальну зброю, тобто стріляти по порушникам в незалежності від прізвища державного кордону які не підкоряються законним вимогам прикордонників. На весні 2014 року я був свідком того як мешканці Донецької та Луганської областей піддавшись на заклики політиків- провокаторів блокували та захоплювали пункти пропуску та прикордонні застави на кордоні з РФ. Нажаль, тоді прикордонники не застосували зброї і як наслідок своєю бездіяльностю сприяли початку війни на Сході України. Те, що задумав Міхо Саакашвілі з проривом кордону на Заході України є злочином проти воюючої України. Це по суті удар в спину воюючій українській Державі і Нації! Провокація на західному кордоні України яку готує Міхо Саакашвілі призведе до дискредитації нашої держави в очах світової спільноти зігравши на користь господарю Кремля і навіть може призвести до призупинення безвізового режиму для українців. Всю ніч я отримував дзвінки і листи на підтримку своєї позиції від бойових побратимів, патріотів, націоналістів, громадських діячів з усіх куточків України. Учасники нашої національно-визвольної війни, ті хто проливав кров за Україну готові добровільно і самостійно якщо на це не здатна влада захистити український кордон від будь яких провокацій в тому числі і від тих які планує Міхо Саакашвілі на пункті пропуску Краковець у Львівській області 10 вересня цього року. У випадку необхідності я з соратниками готовий швидко зформувати з числа учасників бойових дій громадське формування яке сприятиме захисту державного кордону України від будь яких провокацій і в незалежності від ялової влади захистить наш кордон і нашу державність! Якщо влада не здатна зупинити провокації свого колишнього партнера Саакашвілі то їх зупинять патріоти України! Своїми діями і внутрішніми чварами Президент Порошенко та його колишній партнер Міхо Саакашвілі нищать Українську Державу! Ми українські патріоти цього не допустимо!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: РПЛ,Ігор Мосійчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.