Недосяжний «HIMARS»

24 січня 2023, 14:31
Власник сторінки
0
31
Недосяжний «HIMARS»

.


Представники російських «ЗМІ» полюбляють розкидувати інформаційне сміття в Інтернет-просторі та хизуватися вигаданими досягненнями про здобутки своєї армії на території України.

Не виняток історії про знищення легендарних реактивної системи залпового вогню HIMARS. Як відомо, російські пропагандисти почали розганяти фейки про знищення HIMARS ще на початку липня 2022 року, через тиждень після отримання перших систем.

Однак, судячи з офіційних заяв представників командування ЗС України та США, які оприлюднені на офіційних сайтах відомств та в інших відкритих джерелах авторитетних Інтернет-видань, росія видає бажане за дійсне. При цьому, в гонитві за HIMARS російські загарбники використовують занадто величезні ресурси та не нехтують життями сотень, а то навіть і тисяч своїх найманців.

Щиро віримо в скорішу перемогу Українського Народу над окупантами та повернення рідних земель до складу Незалежної та незламної України. І реактивні системи залпового вогню HIMARS, в умілих руках українських воїнів, нам невідмінно допоможуть!

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.