На навчання «Кавказ-2020» прибула друга група військовослужбовців Народно-визвол

19 вересня 2020, 09:44
Власник сторінки
0
98
На навчання «Кавказ-2020» прибула друга група військовослужбовців Народно-визвол

В рамках підготовки до стратегічного командно-штабного навчання «Кавказ-2020», яке пройде з 21 по 26 вересня на території Південного військового округу,

 завершується прибуття до місць проведення навчання військових контингентів іноземних держав.

Всі іноземні військовослужбовці по прибуттю до місць проведення навчання в обов'язковому порядку повинні здавати тест на наявність коронавирусної інфекції. Але, у такий великій кількості їх ніхто не закуповував.  На полігоні не передбачено проведення дезінфекційної обробки спеціальними засобами для взуття та форми одягу прибулого особового складу.  Не всі закордонні гості проходять обов'язкову термометрію тіла, російські військові медики не здійснюють контроль дотримання профілактичних заходів і носіння індивідуальних засобів захисту.

Також на військовий аеродром в Астраханській області літаками Y-20 сил Китайської народної Республіки для участі в стратегічному командно-штабному навчанні «Кавказ-2020» прибула друга група військовослужбовців Народно-визвольної армії Китаю у яких є випадки зараження на коронавірус.

                Всіх перевірити на захворювання коронавірусною хворобою за короткий проміжок часу не вдасться, бо термін інкубаційного періоду два тижні. Тому вже зараз можна спостерігати як прибувають військові з різних країн світу та наражають на небезпеку всіх хто з ними спілкується.

         В АР Крим вчора у одній із військових частин четверо військовослужбовців було госпіталізовано з підтвердженими діагнозами на коронавірус.

         Після навчань «Кавказ-2020» можна буде спостерігати новий анти - рекорд коронавірусної хвороби, як у Криму так і по всій території РФ а кількість летальних випадків може збільшитись у рази.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.